ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
krispol - set aplikacyjny
Amon:
Tu niech się RA wypowie czy lepiej. Ale podejrzewam, że lepiej, bo do tych zdjęć chyba by się MarS tak nie czepiał tego czego się czepiał :).
volt:
Wg mnie również teraz jest o niebo lepiej z ostrością. Przy MiGu szczęka opada po same stópki ;)
krispol:
Panowie...kamień z serca. Dzieki za pomoc:)
Qna:
Dokładnie jak pisze MarS, mniejsze zdjęcia prezentują się znacznie lepiej niż 1600px które trafiło do RA. Widzę , ze przyczyna ustalona i teraz będzie tylko lepiej ;)
MarS:
--- Cytat: krispol w Luty 06, 2011, 02:05:48 pm ---Nie moge już zmienic w wcześniejszym poście. A co tam..najwyżej moderator wywali...ma byc tak!!!
--- Koniec cytatu ---
Dlatego foty z wcześniejszego postu wywaliłem ... a te pomimo swojej wielkości zostawiam jako pomoce naukowe ;) :D
--- Cytat: Amon w Luty 06, 2011, 02:34:17 pm ---Tu niech się RA wypowie czy lepiej. Ale podejrzewam, że lepiej, bo do tych zdjęć chyba by się MarS tak nie czepiał tego czego się czepiał :).
--- Koniec cytatu ---
Amon nie ma co sie wypowiadać ... niech foty świadczą same za siebie
krispol mam nadzieję ze się nie obrazisz ze wstawiam fotę z tych co do RA przysłałeś ale my wszyscy jesteśmy tu tez po to aby sie czegoś nauczyć, a te foty w celach edukacyjnych są idealne i pokazują jak mała pierdoła może zepsuć sprawę
Po poprawkach krispola - choć nie jest to dokładnie ten sam kadr/to samo foto co RA dostała
--- Cytat: krispol w Luty 06, 2011, 02:05:48 pm ---
--- Koniec cytatu ---
To co dostała RA do oceny
Różnice chyba widać, a wystarczyło poprawić drobiazg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej