ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

nurek- dogrywka na dobry poczatek roku

(1/5) > >>

nurek:
Zaczynam rok dogrywek takim oto secikiem z szuflady:
Jest i spoterka i na wojskowo i art takze wszystkie gusta zdaję się zadowolić. Za miesiąc będą jeszcze dodatkowo spadochrony :-)

1. Art, czyli beznogi i bezskrzydły ołówek

2. A tu wyższośc techniki radzieckiej nad dymem wulkanicznym

3. Błogosławieństwo od pana pilota

4. Filoletowy Arbuz

5. Z grubej rury

6. Spoterka czy art?

kichu:
komentarzy nie bedzie, bo fotek jeszcze nie ocenilem :) ale obejrzalem :)

tak sobie mysle, czy nie warto tych watkow dogrywkoych publikowac po dogrywce - jak juz dogrywka bedzie za nami oceniona - wtedy wszyscy moga sie bez przeszkod  wypowiedziec (chodzi o czlonkow ra)

oczywiscie to zadna zasada a tylko zdroworozsadkowa sugestia na przyszlosc :)

bo np. jesli mam jakies uwagi komentarze, ktore chcialbym napisac to przed ocena jako czlonek ra nie powinienem, a po ocenie moga juz o watku zapomniec, bo przez tydzien/dwa pojawi sie X nowych

hlynur:
Kichu- przecież dokładnie o tym pisałem pół roku temu......... Więcej nic nie napiszę.

Ps.
A jak poszło z napisami to oceny nie będzie wcale.

nurek:
No nigdzie nie było pisane że nie można wystawiac fot wysłanych do RA. Zresztą poprzednio też tak robiłem i nikt nie zaprotestował.
Może zatem warto to uregulować zapisem w regulaminie tak żeby było to jednoznaczne?

Prośba do Admina o zlikwidowanie (schowanie) wątku zatem do czasu zakończenia spraw formalnych.

PS. napisów oczywiście w paczce nie ma. :-)

Amon:

--- Cytat: kichu w Styczeń 04, 2011, 04:53:58 pm ---tak sobie mysle, czy nie warto tych watkow dogrywkoych publikowac po dogrywce - jak juz dogrywka bedzie za nami oceniona - wtedy wszyscy moga sie bez przeszkod  wypowiedziec (chodzi o czlonkow ra)

--- Koniec cytatu ---

Taaaaaa......
http://spfl.pl/forum/index.php/topic,1925.0.html

A RA mogłaby faktycznie czasem dorzucić jedno zdanie chociaż...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej