ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

nurek- dogrywka na dobry poczatek roku

<< < (2/5) > >>

volt:
Do typowej spotterki na 6 daleko ;) Ale kadr fajny, podobają mi się te góry w tle.

hlynur:
Volt- coś się czepił słowa: spotter, spotterki, spotterka.......itd
Daj spokój, tu nie ma rasistów i nikt Ciebie nie będzie napiętnował tylko dlatego że lubisz na płocie powisieć.

Przeczytaj to co napisałeś powyżej i zestaw to z wczorajszymi swoimi odpowiedziami. Czyżby diametralna zmiana stanowiska?
A może punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
Ja nie jestem czepialski, ja jestem złośliwa @

hesja:
kichu
ja w obgadywaniu/komentowaniu zdjec przez czlonkow RA nie widze nic złego
a moze nawet plusy dla czlonkow?
bo jak ludek zamieszcza fotki przed oceną to w celu by je skomentowac
i np. moze Ty zauwazysz jakiegos babola ktorego ja bym pozniej nie zobaczyl i odwrotnie :P

Chodzi przeciez o obiektywna ocene bioraca pod uwage jak najwiecej szczegolow :)

Do tego jeszcze jest aspekt ze zdecydowana wiekszosc zdjec wyslanych do RA to zdjecia ktore JUZ byly na forum wiec juz byly obgadane  i przez nas :)

Sobie mysle ze spoko mozemy komentowac
albo tez i nie - to w koncu wolna wola czlonkow RA :)

volt:

--- Cytat: hlynur w Styczeń 04, 2011, 06:00:30 pm ---Volt- coś się czepił słowa: spotter, spotterki, spotterka.......itd
Daj spokój, tu nie ma rasistów i nikt Ciebie nie będzie napiętnował tylko dlatego że lubisz na płocie powisieć.

Przeczytaj to co napisałeś powyżej i zestaw to z wczorajszymi swoimi odpowiedziami. Czyżby diametralna zmiana stanowiska?
A może punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
Ja nie jestem czepialski, ja jestem złośliwa @

--- Koniec cytatu ---

Ja z kolei odnoszę wrażenie, że to nie ja się uczepiłem spotterki, a Ty mnie... Co bym nie napisał, od razu cięta riposta.
nurek wyraźnie przy 6 zadał pytanie, jest to zdjęcie spotterskie czy jednak art, więc jako człowiek bądź co bądź ze spotterką obeznany mu odpowiedziałem. Mogę nawet wymienić kilka podstawowych powodów, dla których to zdjęcie do spotterskiego nie należy. W drugiej części komentarza wyraziłem swoje zdanie odnośnie tego kadru. Ot, cała moja wypowiedź. Coś dziwnego? Nie wydaje mi się...

hesja:
ok - piss wsrod narody :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej