FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
tablet
Amon:
--- Cytat: Tarantella w Luty 02, 2011, 10:09:53 pm ---kaczy czy ja? 8)
--- Koniec cytatu ---
Ciebie o to nie posądzam ;).
Tarantella:
--- Cytat: Amon w Luty 02, 2011, 10:14:39 pm ---
--- Cytat: Tarantella w Luty 02, 2011, 10:09:53 pm ---kaczy czy ja? 8)
--- Koniec cytatu ---
Ciebie o to nie posądzam ;).
--- Koniec cytatu ---
::)
valdi:
--- Cytat: kaczy w Luty 02, 2011, 09:37:22 pm ---Jesteście niesamowici... ja jak coś nowego kupię/przywlekę do domu to znikam z tym w pokoju na kilka godzin 8)
Przykładem może być np. dysk sieciowy - już pierwszego dnia odblokowałem sobie dostęp po SSH (kupując wiedziałem, że napędzany jest specjalnie zmodyfikowaną minidystrybucją Linuksa) i odblokowałem niedostępne z poziomu standardowego panelu administracyjnego funkcje :) Przekonfigurowałem kilka standardowych ustawień dysku (np. czas usypiania, dostęp do biblioteki iTunes i funkcji Time Machine), doinstalowałem kilkanaście dodatkowych pakietów z repozytoriów, poustawiłem konta i prawa dostępu poszczególnych użytkowników itd. itd. a WY (?!) nie wyjmujecie nowego nabytku nawet z pudełka... masakra :D
--- Koniec cytatu ---
No ale że sobie iSCSI nie skonfigurowałeś to się dziwie :)
kaczy:
--- Cytat: valdip w Luty 02, 2011, 10:20:34 pm ---No ale że sobie iSCSI nie skonfigurowałeś to się dziwie :)
--- Koniec cytatu ---
Hehe... nareszcie ktoś normalny ;) Marzy mi się ogólnie w domu taka mini macierz dyskowa z RAID5 (z dyskami SAS?) - ale póki co mnie nie stać na takie rozwiązania. W tym roku mocno zaciskam pasa.
hlynur:
Kaczy- Ty mnie nie podpuszczaj. Ty wiesz ile ja już miesięcy w wstrzemięźliwości jestem z ColąL............
3,5 miesiąca..........................
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej