FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

tablet

<< < (7/15) > >>

kaczy:

--- Cytat: Amon w Luty 02, 2011, 09:49:24 pm ---No to liczymy osoby, które wiedzą o czym piszesz... ;)
--- Koniec cytatu ---
Kurde, a wybrałem przykład dysku bo stwierdziłem, że opiszę możliwie najbardziej poetycko i zrozumiale :( (stąd nie pisałem o konfiguracji routera z QoS po HTB, bramkach VoIP i innych podstawowych elementach mojej domowej sieci)  :P

W każdym razie... ja nie potrafię czegoś kupić (zwłaszcza, że przed zakupem potrafię czytać o czymś całymi godzinami, aby wiedzieć co dokładnie kupuję) i zwyczajnie tego później nie rozpakować, skonfigurować itd. stąd mój podziw  :)

--- Cytat: hlynur w Luty 02, 2011, 09:59:33 pm ---Kaczy, są pewne priorytety. Ja listów z rachunkami nie otwierałem w domu od końca września. I co, I nic żyję.
TP odcieło mi dostęp, wodociągi przysłały sądowy nakaz zapłaty, elektrownia podobnie. Woda jest, elektryka tez i nawet internet śmiga.
Przecież to oni mają zmartwienie jak kasę sciągnąć............ Czym się przejmować, grunt by na Colę straczyło.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale... nie rozumiem? (czemu do mnie pijesz o priorytetach). Nie otwieram tylko kopert z OFE co by się nie denerwować - licznik na prąd mam przedpłatowy (w spadku po poprzednim właścicielu mieszkania) więc jak sobie nie zasilę (na szczęście da się kod kupić online) to sobie nie pokorzystam :P

Ogólnie jednak nie rozumiem, czemu cytujesz wilka a piszesz do mnie :)

Tarantella:

--- Cytat: kaczy w Luty 02, 2011, 10:02:32 pm ---W każdym razie... ja nie potrafię czegoś kupić (zwłaszcza, że przed zakupem potrafię czytać o czymś całymi godzinami, aby wiedzieć co dokładnie kupuję) i zwyczajnie tego później nie rozpakować, skonfigurować itd. stąd mój podziw  :)

--- Koniec cytatu ---

bo ty kaczy  to dziwny jestes, tyle :)

Amon:

--- Cytat: Tarantella w Luty 02, 2011, 10:05:21 pm --- bo ty kaczy  to dziwny jestes, tyle :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, może jeszcze zdjęcia na trzeźwo robisz? ;)

Tarantella:
kaczy czy ja?  8)

kaczy:

--- Cytat: Tarantella w Luty 02, 2011, 10:05:21 pm ---bo ty kaczy  to dziwny jestes, tyle :)
--- Koniec cytatu ---
Jest to na jedno proste słowo: informatyk  ;D Informatycy zawsze są pojebani. Np. robiąc Ci zdjęcie zastanawiałbym się ile MB na dysku zajmiesz (jako NEF) w zależności od tła które znajdzie się za Twoimi plecami ;)

--- Cytat: Amon w Luty 02, 2011, 10:08:48 pm ---No właśnie, może jeszcze zdjęcia na trzeźwo robisz? ;)
--- Koniec cytatu ---
Jakby to porównać do priorytetów hlynura (choć wiem, że to ironia) to jakby mieć ColęL i jej przez 2 miesiące nawet nie odpakować :P No i kto tu "dziwny" jest? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej