FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

tablet

<< < (4/15) > >>

deoc:
u mnie w szafie lezy http://www.pentagram.pl/produkty/akcesoria_graficzne/tablety_graficzne/pentagram_titan_p_2003
i tyle w temacie - do zabawy jak ktos potrzebuje moge podeslac :)
ogolnie fajne, ale w naszej "fotografi" to malo co trzeba retuszowac, ale przy obrobce np. portretow czy rysowaniu w PSie itp mysle ze niezastapione :)

Qna:
No to ciekawie :) wynika z Waszych postów, że to takie Wow, trzeba będzie spróbować. ale chyba wcześniej przydało by się poduczyć obróbki, bo na etapie trochę więcej niż suwaczki tego cacuszka nie wykorzystam.

deoc:

--- Cytat: Qna w Luty 02, 2011, 08:13:56 am ---No to ciekawie :) wynika z Waszych postów, że to takie Wow, trzeba będzie spróbować. ale chyba wcześniej przydało by się poduczyć obróbki, bo na etapie trochę więcej niż suwaczki tego cacuszka nie wykorzystam.

--- Koniec cytatu ---

pomysl tak... masz biala kartke i malujesz co chcesz.... formacja 2xF-22 z F-18 i zamyka to 3xF-15 ?? Malujesz .... do tego tło.... lekkie chmurki,  bo to A2A bedzie... albo moze w Axalp... nieee na Kasprowym !!!

wilk:
no to tak:
mam,
ponoć jest piękny,
można robić za jego pomocą różne dziwa

- tylko że od 1.5 tygodnia dalej sobie leży w kartonie, jeszcze nie rozpakowany ;)

Tarantella:

--- Cytat: wilk w Luty 02, 2011, 05:21:59 pm ---no to tak:
mam,
ponoć jest piękny,
można robić za jego pomocą różne dziwa

- tylko że od 1.5 tygodnia dalej sobie leży w kartonie, jeszcze nie rozpakowany ;)

--- Koniec cytatu ---
od dzisiaj jestes moim idolem w posiadaniu sily woli  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej