ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Volt - paczka
Rzepka:
--- Cytat: voltariel w Grudzień 15, 2010, 01:39:37 am ---
Co do 11...wiesz...przywykłem do faktu, że wstawia się zdjęcia w takiej formie, w jakiej zostało ono zrobione. Nie jestem fanem przekręcania, cudowania z kadrami. Ograniczam się do przycięcia, wyostrzenia, poprawienia kontrastu. Wychodzę z założenia, że robieniem różnorakich jazd z kadrami zajmują się fotograficy na potrzeby reklam, marketingu itd. Założyłem sobie, że będę starał się wydębić z każdego kadru max, co można tylko wyciągnąć bez cudowania w programach. Ot taka czyściocha prosto z puchy, może z delikatną ingerencją w obróbce. W końcu chyba na tym forografia polega :)
--- Koniec cytatu ---
Coś w tym jest...:) Też staram się tak robić
hesja:
--- Cytat: voltariel w Grudzień 15, 2010, 01:39:37 am ---przywykłem do faktu, że wstawia się zdjęcia w takiej formie, w jakiej zostało ono zrobione. Nie jestem fanem przekręcania, cudowania z kadrami. Ograniczam się do przycięcia, wyostrzenia, poprawienia kontrastu. Wychodzę z założenia, że robieniem różnorakich jazd z kadrami zajmują się fotograficy na potrzeby reklam, marketingu itd. Założyłem sobie, że będę starał się wydębić z każdego kadru max, co można tylko wyciągnąć bez cudowania w programach. Ot taka czyściocha prosto z puchy, może z delikatną ingerencją w obróbce. W końcu chyba na tym forografia polega :)
--- Koniec cytatu ---
8, 15, 17
pitu pitu
pasy tam są pod górkę? szok :D
kichu:
No wiec wlasnie. Ja proponuje sie przylizyc do obrobki bo widza nie interesuje podejscue do obrobki tylko arrakcyjby wizualnie obraz. Ja galerie podsumuje tak ze momenty lapane sa niezle natomiast calosc zanuzajs tu i owdzue kadry, obrobka i ewidebtne babole przy foceniu.. przepaly, ostrosc etc. Po dopracowaniu ooc na pewno skoczy.
volt:
--- Cytat: hesja w Grudzień 15, 2010, 09:28:41 am ---8, 15, 17
pitu pitu
--- Koniec cytatu ---
Oj tam oj tam ;D
Czyli teraz co, mam poprawiać te foty do podbicia OOC czy za jakieś inne się zabrać?
ziaro:
--- Cytat: voltariel w Grudzień 15, 2010, 12:27:10 pm ---
--- Cytat: hesja w Grudzień 15, 2010, 09:28:41 am ---8, 15, 17
pitu pitu
--- Koniec cytatu ---
Oj tam oj tam ;D
Czyli teraz co, mam poprawiać te foty do podbicia OOC czy za jakieś inne się zabrać?
--- Koniec cytatu ---
To już zależy od ciebie. Możesz się tymi pobawić jak coś :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej