ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Zdjecia z mojego podworka- EIDW

<< < (8/9) > >>

Klakier:

--- Cytat: hesja w Grudzień 04, 2010, 12:04:10 pm ---ales go wbil w zdjecie - zero oddechu :)
ja bym podszedl do tego troche szerzej z najazdem ulicy :)

--- Koniec cytatu ---

Wiem, dopiero niedawno to zauwazylem, leniem jestem i nie chcialo sie poprawiac

Klakier:

--- Cytat: voltariel w Grudzień 04, 2010, 11:09:00 am ---
--- Cytat: Klakier w Grudzień 04, 2010, 08:07:30 am ---ale uwierz ze tez moga sie znudzic, chcialoby sie ustrzelic cos naprawde duzego (A380 czy An124 czy nawet 225).

--- Koniec cytatu ---

Uuu chłopie, wysoko mierzysz widzę. Chłopaki od RNAVu na całym świecie modlą się o Mriję na przelotowej, a Ty chciałbyś ją na przyziemieniu złapać? ;D
Po Rusłany zapraszam do nas, na EPWR dosyć często bywają. A i na EPWA czasem wpadnie po sprzęt dla chłopaków z Afganistanu. A co do A388...LHR czy MAN daleko nie są :P

PS. Tak apropos EPKT jeszcze. Śmiech śmiechem, ale to tam właśnie była jedna z dwóch wizyt An225 w naszym kraju ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak to mowia apetyt rosnie w miare jedzenia. A380 w sumie mnie tak nie kreci (moze zmienie zdanie jak zobacze jej rozmiary live) ale "stonoga" to marzenie. Chyba w Glasgow dosc czesto sie pojawia sadzac bo ilosci zdjec.

ida:
Powiem krótko... też chce mieć takie podwórko :)

kichu:
bardzo dobre wejscie odnosnie foteczek, tak jak i hesji podoba mi sie Twoje oko :)

z uwag administracyjnych... prosze nie robic z watku tasiemca i nowe fotki dawac do nowych tematow :)

w sumie juz po drugim secie powinienem go podzielic :)

Klakier:

--- Cytat: kichu w Grudzień 04, 2010, 08:55:53 pm ---bardzo dobre wejscie odnosnie foteczek, tak jak i hesji podoba mi sie Twoje oko :)

z uwag administracyjnych... prosze nie robic z watku tasiemca i nowe fotki dawac do nowych tematow :)

w sumie juz po drugim secie powinienem go podzielic :)

--- Koniec cytatu ---

Zapamietam, dziex!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej