ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Zdjecia z mojego podworka- EIDW
nurek:
--- Cytat: ziaro w Grudzień 04, 2010, 12:35:53 am ---a nie EPKT - gdzie wieje wiochą
--- Koniec cytatu ---
Jakieś kompleksy?
Co mają powiedzieć ludzie spod np Łomży?
Do tego jeszcześ lotczik więc masz pełne spektrum możliwości.
volt:
--- Cytat: Klakier w Grudzień 04, 2010, 08:07:30 am ---ale uwierz ze tez moga sie znudzic, chcialoby sie ustrzelic cos naprawde duzego (A380 czy An124 czy nawet 225).
--- Koniec cytatu ---
Uuu chłopie, wysoko mierzysz widzę. Chłopaki od RNAVu na całym świecie modlą się o Mriję na przelotowej, a Ty chciałbyś ją na przyziemieniu złapać? ;D
Po Rusłany zapraszam do nas, na EPWR dosyć często bywają. A i na EPWA czasem wpadnie po sprzęt dla chłopaków z Afganistanu. A co do A388...LHR czy MAN daleko nie są :P
PS. Tak apropos EPKT jeszcze. Śmiech śmiechem, ale to tam właśnie była jedna z dwóch wizyt An225 w naszym kraju ;)
hesja:
ales go wbil w zdjecie - zero oddechu :)
ja bym podszedl do tego troche szerzej z najazdem ulicy :)
ziaro:
--- Cytat: nurek w Grudzień 04, 2010, 09:07:21 am ---
--- Cytat: ziaro w Grudzień 04, 2010, 12:35:53 am ---a nie EPKT - gdzie wieje wiochą
--- Koniec cytatu ---
Jakieś kompleksy?
Co mają powiedzieć ludzie spod np Łomży?
Do tego jeszcześ lotczik więc masz pełne spektrum możliwości.
--- Koniec cytatu ---
Powiem ci tak, może i jakieś kompleksy są gdyż EPKT nie ma szerokiej ilości różnych samolotów :P
Co mają powiedzieć ci spod Łomży hmm no totalne przerąbane :P Chociaż jest Olsztyn :P
A na tym ostatnim zdjęciu ta laska w LD ma świetne gacie :P
Tomaszek:
Piękny set. Pierwszy raz chyba podobały mi się zdjęcia spotterskie. Wreszcie ktoś, kto nastawia się na pokazanie piękna, a nie numerów rejestracyjnych!
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej