IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
Wieści z EPWA
FMS:
Hmm..może też się z Wami wybiorę...:) Przypomina mi się historia z efami, które się miały na WOŚP pojawić na Okęciu zeszłej zimy...skończyło się na przelocie embraera i pogaduchach pod decathlonem, ale i tak było wesoło ;P I też było -20 czy jakoś tak ;)
Amon:
--- Cytat: voltariel w Listopad 30, 2010, 10:39:20 pm ---w dupie mam -30 i zamiecie śnieżne =D
--- Koniec cytatu ---
Jest moc! :)
kifcio:
wróciłem własnie z miasta i jakaś jest dziwna konfiguracja lądowań na EPWA, samoloty tak nisko podchodzą od północy, że przy Blucity to z fisza można je focić
to tak normalnie ostatnio ??
kurczak:
--- Cytat: kifcio w Grudzień 01, 2010, 12:45:45 pm ---wróciłem własnie z miasta i jakaś jest dziwna konfiguracja lądowań na EPWA, samoloty tak nisko podchodzą od północy, że przy Blucity to z fisza można je focić
--- Koniec cytatu ---
W sumie ostatnio tak jest. Czasem jak stoję w korku to gapie się na te niskie przeloty i sobie obiecuję, że je przyfocę gdzieś koło Makro, ale jeszcze bardziej mnie korci 15 przy komisie. Wieczorkiem pas jest pięknie oświetlony. Remont drugiego pasa potrwa do końca roku, więc niewiele jest czasu na realizację planu :).
hesja:
--- Cytat: kifcio w Grudzień 01, 2010, 12:45:45 pm ---wróciłem własnie z miasta i jakaś jest dziwna konfiguracja lądowań na EPWA, samoloty tak nisko podchodzą od północy, że przy Blucity to z fisza można je focić
--- Koniec cytatu ---
jes :)
podobnie nad moja chata lataja hihi
jak CASA wracalismy z Hiszpanii to se pieknie balkon przyfocilem :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej