IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi

Wieści z EPWA

<< < (3/30) > >>

volt:

--- Cytat: hesja w Listopad 30, 2010, 09:45:27 pm ---bedziesz mial misje nas wprowadzic w te Wasze spotterskie klimaty :P

np. gdzie tego dnia najlepiej stanac?
moze by sie czlowiek karnął

--- Koniec cytatu ---

Się wprowadzi się =P
Właśnie teraz może być problem po tych ostatnich opadach śniegu z dojazdem. Jeśli będą operacje na 15, to byłaby malina, bo jedziemy na komis (ten zaraz przy płocie przez progiem) i z główki. Gorzej, jeśli wiatr pod 33 będzie...
Jeszcze w weekend się zobaczy, jak będą bardziej wiarygodne prognozy =]

młody:
Miejscówki 29-11 odpadają. Pas w remoncie.
Dobrze by było gdyby zdecydowali się na 15. Do komisu się jeszcze dojedzie.... 33 bedzie ostrzej. Od wirażowej dojść do progu pasa to masakra.... Paluch to samo pewnie... No i ostatnio jakieś tam przemeblowanie podobno. Zostaje jeszcze pole sołtysa... ale nie wiem jak tam jest bo nie byłem.
(chodzi mi o śnieg lub błoto jak to wszystko stopnieje)
No ale voltariel lepiej sie znasz więc poradz cuś :P

młody:
no właśnie :P

młody:
A wie ktoś może czy nie ma organizowanej jakiejś imprezy mikołajkowej na wojskowym okęciu?
Rok temu coś było... Jakaś Bryza, Iskra, Jak i chyba MiG nawet zawitał.
Mogłaby być fajna niespodzianka oprócz Ił'ów.
I takie pytanie.... Dacie info gdzie bedziecie? :P To tam by do Was podbił :P

volt:

--- Cytat: młody w Listopad 30, 2010, 10:34:56 pm ---A wie ktoś może czy nie ma organizowanej jakiejś imprezy mikołajkowej na wojskowym okęciu?
Rok temu coś było... Jakaś Bryza, Iskra, Jak i chyba MiG nawet zawitał.
Mogłaby być fajna niespodzianka oprócz Ił'ów.
I takie pytanie.... Dacie info gdzie bedziecie? :P To tam by do Was podbił :P

--- Koniec cytatu ---

Coś mi się obiło o uszy, że ma być organizowane. Jak się coś wywiem, to dam znać :)
W weekend się dogadamy. Jak mówię, wszystko od pogody zależy. A w zasadzie od wiatru, bo w dupie mam -30 i zamiecie śnieżne =D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej