SPRAWY SPFL - FORUM OTWARTE > Dział kandydacki
Członek Sympatyk SPFL?? A co to takiego?
hesja:
niestety u nas bedzie bardzo restrykcyjnie...
SPFL to nie tylko sucha fotografia lotnicza...
to takze pewien "styl fotografowania" opierajacy sie na przyjazni, zaufaniu i przede wszystkim luzie, pozytywnym podejsciu, pomocy innym i dobrej by nie powiedziec baaardzo dobrej zabawie! Dlatego na czlonkow zwyczajnych przyjmiemy osoby, ktore daly sie poznac, ktore chetnie wspolpracuja, dziela sie i wiedza i swoim czasem a takze potrafia sie wyluzowac i oddac sprawie :) jak ktos bedzie mial sklonnosci do walki, czepialstwa, osobistych wycieczek, trzymania swojej wiedzy i znajomosci dla siebie, solo focenia bez dzielenia sie pozyskanymi informacjami z innymi to... no przeciez jest tyyyle miejsc gdzie sie mozna podczepic :)
Wiem ze nie wszyscy potrafia byc tacy, na jakich nam zalezy ale tez i przynaleznosc do SPFL nie jest obowiazkowa :)
Na pewno to rozumiecie :)
ziaro:
Panowie dobrze wiemy o co chodzi w SPFL. Przyznaję, że moje zapytania wypowiedzi podkręciły i rozwinęły ten wątek dosyć mocno.
Trzymajmy się tego jakie SPFL było do tej pory, chociaż jedynie co poznałem to forum i to jak tutaj jest.
Cieszę się, że nie ma tutaj osób, które traktują nowych z buta i uważają się za najlepszych.
Master_D:
Ziaro: Na tym forum nie było, nie ma i nie będzie takich ludzi :)
hlynur:
Ziaro- łączy nas wspólne hobby i pasja. A dzieli nas jedynie odległość gdzie mieszkamy.
Ale to jest na + .
Nie jesteśmy zamkniętą skorupą, jesteśmy otwarci na wszystkich którzy spełnią wymagania Statutu i Regulaminu.
Jak również nie boją się działać na rzecz SPFL.
Człowiek przechodzi swoistą transformację i niestety musi się zaaklimatyzować, bo środowisko jest "zaraźliwo toksyczne".
Pan Sławek kwestię składek wyjaśnił, a ja dodam że to i tak jest wierzchołek góry lodowej jakie ponieśliśmy na stworzenie, rejestrację i funkcjonowanie Stowarzyszenia.
Mamy porządnego skarbnika, a więc spoko( a pro po....ktoś go ostatnio widział?:)
Bez obaw, jak masz dylemat-pisz i pytaj.
Pozdrawiam.
hesja:
Ty! :) z tym "Panem" to kota ogonem nie odwrocisz hihi :P
nasz skarbnik jest obecnie w kraju gdzie krowy sa ladniejsze od kobiet :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej