SPRAWY SPFL - FORUM OTWARTE > Dział kandydacki
Członek Sympatyk SPFL?? A co to takiego?
hesja:
ej ale ja nie jestem zły :) bardzo dobrze ze drazysz bo zadajesz dobre pytania, ktore byc moze sa tez w glowach tych, ktorzy z jakichs powodow nie chca sie podpytywac :)
spoko
Maciekross:
--- Cytat: hesja w Listopad 21, 2010, 11:11:47 am --- bardzo dobrze ze drazysz bo zadajesz dobre pytania, ktore byc moze sa tez w glowach tych, ktorzy z jakichs powodow nie chca sie podpytywac
--- Koniec cytatu ---
ubiegł mnie kolega :D Reasumujac najkorzystniej byc sympatykiem od stycznia nowego roku :D
Amon:
Dlaczego od stycznia?
hesja:
--- Cytat: Maciekross w Listopad 21, 2010, 07:16:14 pm ---
--- Cytat: hesja w Listopad 21, 2010, 11:11:47 am --- bardzo dobrze ze drazysz bo zadajesz dobre pytania, ktore byc moze sa tez w glowach tych, ktorzy z jakichs powodow nie chca sie podpytywac
--- Koniec cytatu ---
ubiegł mnie kolega :D Reasumujac najkorzystniej byc sympatykiem od stycznia nowego roku :D
--- Koniec cytatu ---
heh to nie zakumałeś :)
skladka jest na rok
bez wzgledu na to kiedy zaplacisz...
jak w lutym to do lutego nastepnego roku
jak we wrzesniu to do wrzesnia nastepnego roku
nurek:
A ja mysle, że czy novice czy sympatyk, czy ( z przeproszeniem) członek nie ma tu nic do rzeczy.
Chodzi o dobrą zabawę a nie kalkulację czy mi się opłaca i czy z tego wyniosę coś więcej niż przysłowiowy worek cementu.
Należąc do KAŻDEJ organizacji należy się liczyć z kosztami uczestnictwa w nim w postaci utrzymania organizacji, oraz kosztów działalności i nie należy się nastawiać że coś jest zadarmo albo "się należy".
Wartością dodaną jest dobre towarzystwo i zabawa, oraz możliwość samorealizacji (jeżeli delikwent ma ochotę oczywiście). Wiem co mówię, bo w paru organizacjach maczałem paluszki i wiele mi dały (choć niematerialnie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej