pięknie powyciągałeś. ja cały czas walcze z moimi i trochę idę drogą Jakubczyka jeżeli chodzi o edycję. Ciekawie wychodzi!
Cytat: Piotrek w Wrzesień 08, 2018, 07:51:07 pmpięknie powyciągałeś. ja cały czas walcze z moimi i trochę idę drogą Jakubczyka jeżeli chodzi o edycję. Ciekawie wychodzi!Nie wiem czy mnie obrażasz Piotrek ale chętnie popatrzę na efekt końcowy
Cytat: Qba w Wrzesień 08, 2018, 08:04:47 pmCytat: Piotrek w Wrzesień 08, 2018, 07:51:07 pmpięknie powyciągałeś. ja cały czas walcze z moimi i trochę idę drogą Jakubczyka jeżeli chodzi o edycję. Ciekawie wychodzi!Nie wiem czy mnie obrażasz Piotrek ale chętnie popatrzę na efekt końcowy Nigdy w życiu Podoba mi się sposób w jaki ratujesz szare, nieciekawe niebo. Jeszcze Ci do pięt nie dorastam, ale się staram. Wrzucę coś niebawem.
Piotrek- wyciąganie było już na granicy sensu ale nie przesadzaj bo ja nie umiem z szarego nieba zrobić prawie słonecznego jak to w twoim przypadku przy okazji Su-27
Cytat: Helmut w Wrzesień 08, 2018, 08:22:48 pmPiotrek- wyciąganie było już na granicy sensu ale nie przesadzaj bo ja nie umiem z szarego nieba zrobić prawie słonecznego jak to w twoim przypadku przy okazji Su-27 Suwaki w lightroomie głównie, ale trzeba pare chmurek złapać żeby to w miarę wyglądało. To był taki eksperyment Jakie iso miałeś na tych jurkach bo super się szumu pozbyłeś.
Sławol- staram się zawsze mixować set pomiędzy tymi które wydają mi się poprawnymi a pomiędzy tymi które wydają mi się best
a poza tym to też mam Ci już pisać, że IĆ STONT?
Cytat: brovarsky w Wrzesień 08, 2018, 09:28:29 pm a poza tym to też mam Ci już pisać, że IĆ STONT? nie przesadzaj