ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
Hornet'owy pierwszy raz na Mach Loop'ie
holka:
wyglada na to, ze ktos tu se wzial do serca pewne watki i juz zaczyna zbierac sobie punkciki :P
a zdjecia?
takie one wszystkie slabe, ten aparat nie ostrzy, obiektyw tez nie, szumy, srumy, do tego chopie nie umisz robic zdjec, wez ic stont z tymi gniotami :)
do tego masz miejsce na serwerze prywatnym, nie wiem po ciula placisz za hosting jak z niego nie korzystasz :)
brovarsky:
Na #17 zajebiste te krowy czy tam sarny ;) ;D
Chmieloo:
steki :P
Rzepka:
--- Cytat: szamal w Wrzesień 07, 2018, 09:40:24 pm ---Hornet, jak kadrujesz w PS to masz funkcje ze dodaje Ci tło sam PS jak Ci go brakuje. W 80% wychodzi to bardzo dobrze ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
--- Koniec cytatu ---
A gdzie toto taką funkcję znaleźć, nie znałem tego :o
Co do fotek to bardzo ładny zestawik z klimatem, niektóre cięcia mi nie pasują np. 17 ale jak nie ma z czego to co zrobisz jak nic nie zrobisz :)
Hornet:
--- Cytat: holka w Wrzesień 07, 2018, 10:20:01 pm ---wyglada na to, ze ktos tu se wzial do serca pewne watki i juz zaczyna zbierac sobie punkciki :P
--- Koniec cytatu ---
Dlategoż wrzuciłem teraz, przed wprowadzeniem Paybacka :)
--- Cytat: holka w Wrzesień 07, 2018, 10:20:01 pm ---a zdjecia?
takie one wszystkie slabe, ten aparat nie ostrzy, obiektyw tez nie, szumy, srumy, do tego chopie nie umisz robic zdjec, wez ic stont z tymi gniotami :)
do tego masz miejsce na serwerze prywatnym, nie wiem po ciula placisz za hosting jak z niego nie korzystasz :)
--- Koniec cytatu ---
Pewnie masz rację Martusia... Zatem następna wrzuta za jakieś 5 lat. Jak wymienię puszkę, szkło, polubimy się z PS i naumiem się robić jako takie foty :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej