ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Hornet'owy pierwszy raz na Mach Loop'ie

<< < (3/8) > >>

Zibi:
Hmm  tak sobie zerkałem na inne zestawy z Mach Loop  i jest to chyba najlepszy jak dla mnie zestawik z tego miejsca  ;)
Z uwag to za Szamalem też dał bym więcej luftu np. w 7,8,10,11
nr.9 dał bym raczej z całym dziubkiem  (o ile go masz ) wyglądało by zdecydowanie lepiej
17 dał bym 2:3 i pokazał maszynę w całości
19. tak jak powyżej
20. podejrzewam już brakło miejsca żeby pokazać wirniki w całości
Secior baaardzo na tak , cholera trzeba się tam kiedyś wybrać  :)

Hornet:
Trochę jestem zadziwiony Waszymi ocenami...  :o
Ja jestem bardziej krytycznie nastawiony do swoich zdjęć... Krawędziowe bliskości biorą się z braku tła. Muszę opanować tą sztuczkę w PS, bo wszystko co tu widać to wychodzi z LR.

Zibi:

--- Cytat: Hornet w Wrzesień 07, 2018, 09:35:05 pm ---Trochę jestem zadziwiony Waszymi ocenami...  :o
Ja jestem bardziej krytycznie nastawiony do swoich zdjęć... Krawędziowe bliskości biorą się z braku tła. Muszę opanować tą sztuczkę w PS, bo wszystko co tu widać to wychodzi z LR.

--- Koniec cytatu ---

Zdziwiony ??  ;D  Młody zawsze . Jest git majonez  ;)

szamal:
Hornet, jak kadrujesz w PS to masz funkcje ze dodaje Ci tło sam PS jak Ci go brakuje. W 80% wychodzi to bardzo dobrze ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Hornet:
No właśnie to gdzieś widziałem, ale ja nie umiem w PS nic zrobić. To jakiś magiczny program jest i nie wiem, czy się polubimy. W każdym razie problem kadrowania pojawia się u mnie dość często, bo tła mi brakuje w którymś z rogów. Nie ma wyjścia, cza się pochylić na PS i opanować tą magiczną sztuczkę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej