Cześć
Jest bardzo ładnie jak na początek. Koledzy wyżej już sporo powiedzieli i w sumie od siebie dodam tylko małe szczegóły przy każdym zdjęciu
1 - całe mi się podoba, ale może ciut niżej, więcej dołu bym dał, a zdjął góry,
2 - świetny moment, do tego ładnie jakościowo. Mnie nie udało mi się tego dzwońca złapać na tle księżyca. Tutaj dla porównania i eksperymentów spróbowałbym wstawić to w kwadrat, żeby zobaczyć, co z tego wyjdzie,
3 - moment bardzo dobry, ale ciut uciekła jakość. No i dużo nieba jest, można by to nieco ściąć następnym razem,
4 - tutaj chyba aż za mocno pociągnęłaś ostrość, bo krawędzie samolotu zmieniły się w takie "schodki",
5 - bardzo ładne, spokojne, z przyjemnym tłem. Na tapetę do Windowsa
6 - ekstra! Mnie się podoba całe, choć na podwoziu widzę znów małe "ząbki" na krawędziach,
7 - to też ekstra, widać fakturę kadłuba, wszelkie detale blach, no i okulary pilota świetnie się prezentują. Z uwag to tylko detale: proponuję pilnować takich szczegółów, jak anteny i inne sterczące elementy, żeby ich nie przycinać, gdy można jeszcze o te parę pikseli przesunąć kadr,
8 - to był świetny moment wtedy, mam też gdzieś na kartach
Mnie się ten kadr podoba, ładna poszarpana kita. Zostawiłaś cały dym z tyłu i dałaś samolot do narożnika. Można i tak, choć faktycznie wygląda, jakby spadał z uszkodzonym silnikiem,
9 - poza tym śmigłem, o którym wspominali wyżej - ładnie, klimatyczna obróbka pasująca do starego samolotu,
10 - troszkę ciaśniej pokombinowałbym z kadrem i wyrównałbym samolot do poziomu i będzie super!
Wrzucaj więcej!