ZDJĘCIA INNE > Ludzie
Paradizo by kurczak
kurczak:
--- Cytat: Valush w Wrzesień 24, 2010, 12:24:43 pm ---No i teraz wyjdę na forumowego krytykanta ;p
--- Koniec cytatu ---
E, nie no spokojnie, Twoje uwagi są konkretne i to nie jest krytyka, tylko podpowiedź. Poświeciłeś czas i opisałeś dokładnie to, co Ci przeszkadza i za to jestem Ci wdzięczny.
Swoją drogą to gdybym jednak zostawił butelkę to może..... :).
annaksiazki:
E tam Valush, kazali pisać co się myśli to się pisze :)
Co do 1, spróbuje jeszcze uzasadnić taki a nie inny kadr-gdyby pozbyć się nieba zrobiłby się nam z tego bardziej portret, a jako portret to zdjęcie byłoby mniej ciekawe. A tak mamy ładny obraz, czyli coś zupełnie inna kategorię niż portret.
Kurczak, mam nadzieję że nie próbujesz patrzeć moimi oczami, żeby mi się podobało, aczkolwiek złapałeś w lot :) Patrz swoimi, no chyba, że moje spojrzenie pokrywa się z Twoim, czy odwrotnie. Myślę ze to bardzo możliwe-wnioskuje z kilku naszych przypadkowych rozmów, takich ot o życiu.
annaksiazki:
*coś tam zamieszałam w poprawności wypowiedzi-sorki
deoc:
dlaczemu tylko dwa foty ??
kurczak:
--- Cytat: annaksiazki w Wrzesień 24, 2010, 12:57:47 pm ---E tam Valush, kazali pisać co się myśli to się pisze :)
Co do 1, spróbuje jeszcze uzasadnić taki a nie inny kadr-gdyby pozbyć się nieba zrobiłby się nam z tego bardziej portret, a jako portret to zdjęcie byłoby mniej ciekawe. A tak mamy ładny obraz, czyli coś zupełnie inna kategorię niż portret.
Kurczak, mam nadzieję że nie próbujesz patrzeć moimi oczami, żeby mi się podobało, aczkolwiek złapałeś w lot :) Patrz swoimi, no chyba, że moje spojrzenie pokrywa się z Twoim, czy odwrotnie. Myślę ze to bardzo możliwe-wnioskuje z kilku naszych przypadkowych rozmów, takich ot o życiu.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że nie patrzę całkiem Twoimi oczami. Wiesz dobrze, że nie lubię przeróbek. Ty pokazałaś mi, że jednak powinienem się przełamać i tworzyć końcowy obraz taki jaki mi odpowiada. Tak też podpowiadał mi hesja, a ja zawsze słucham się mądrych ludzi :). I teraz bawię się w wygładzanie i upiększanie obrazu i sprawia mi to frajdę :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej