Heh, ale się działo w ostatni łikend, pikniki w Iławie i Powidzu ale dla mnie przede wszystkim najważniejsze było spotkanie z ATAM TEAM w Piotrkowie.
Jak pewnie większość z Was wie nie była to moja pierwsza sesja a2a, ale była to pierwsza taka sesja u nas w kraju.
Żeby za dużo nie przynudzać to powiem że to co działo się w piątek w powietrzu i na ziemi na terenie Aeroklubu w Piotrkowie na długo pozostanie w mojej głowie. Mega organizacja, gdzie wszystko było dopięte na ostatni guzik tj, piloci, breifingi, bezpieczeństwo a za wszystko wielkie graty należą się Hesji i Pawłowi Mamczrzowi. Panowie mega szacun
Oczywiście wielkie podziękowania dla pilotów wszystkich bez wyjątku poczynając od naszego drivera Skyvana (przy kosiaku który zrobił nawet Artur wymiękł i nie zszedł tak nisko
) poprzez Żelaznych oraz Artura Kilaka i driver'ów Wiedeńczyka
No i na koniec podziękowania dla całej ekipy z która bawiłem się cały piątek a przede wszystkim dla: Kicha, Marsia, Meniosa, Rocco i Hesji
Ze zdjec to bardziej zajawkowo, bo łikend sie kończy a jaj jeszcze połowy zdjeć nie przejrzałem a tu juz jutro trza do roboty gnać
1.
2.
PS
Hesja, dzięki