IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Święto 33 BLT Powidz 2017.05.13
Helmut:
Rozważam to :) Jacek daj cynk o miejscówkach na PW
Jack S.:
Jest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnie
Carlito:
--- Cytat: Jack S. w Kwiecień 20, 2017, 08:33:45 am ---Jest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnie
--- Koniec cytatu ---
Ruchocin... zaintrygowałeś mnie ;D
ponuryy:
Trochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?
Helmut:
--- Cytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 08:57:42 am ---Trochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?
--- Koniec cytatu ---
jeśli chodzi o ten wybór to ja wybrałbym Powidz bo chociaż ani tu ani tam szału nie będzie to w Powidzu będzie więcej huku i ognia (m.in. dzięki 29-tce z 23BLT) tylko jeszcze nie wiadomo jak z tą miejscówką
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej