IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Święto 33 BLT Powidz 2017.05.13
Carlito:
--- Cytat: Helmut w Kwiecień 20, 2017, 09:10:25 am ---
--- Cytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 08:57:42 am ---Trochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?
--- Koniec cytatu ---
jeśli chodzi o ten wybór to ja wybrałbym Powidz bo chociaż ani tu ani tam szału nie będzie to w Powidzu będzie więcej huku i ognia (m.in. dzięki 29-tce z 23BLT) tylko jeszcze nie wiadomo jak z tą miejscówką
--- Koniec cytatu ---
W Iławie będzie 29-ka z Malborka, śmiem twierdzić że Pinek daje radę :)
ponuryy:
Właśnie mam świadomość tego, że szału ani tu ani tu nie będzie. Pewnie dużo osób z forum wybierze Powidz, także jak już znajdziecie odpowiednią miejscówkę, powiększcie ją proszę o dwa dodatkowe miejsca :)
keren:
--- Cytat: Jack S. w Kwiecień 20, 2017, 08:33:45 am ---Jest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnie
--- Koniec cytatu ---
Wywołana do odpowiedzi, więc się wypowiem ;) Miejscówka na polu od Ruchocina to faktycznie bardziej na starty i lądowania. Przy drugiej bramie- trochę niewygodna, blisko siebie brama-droga-las. Dwa lata temu tą bramą był puszczony wyjazd aut... Nie wiem, gdzie będzie strefa pokazu, nie byłam w zeszłym roku, więc nie wiem, jak tu wypada płyta a pole... Pewnie pojadę na płytę, chyba, że wyjdą jakieś nowe dane ;)
--- Cytat: Carlito w Kwiecień 20, 2017, 08:48:40 am ---
--- Cytat: Jack S. w Kwiecień 20, 2017, 08:33:45 am ---Jest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnie
--- Koniec cytatu ---
Ruchocin... zaintrygowałeś mnie ;D
--- Koniec cytatu ---
Ba, nie tylko Ruchocin... nawet też Ruchocinek ;D
bronek:
--- Cytat: Carlito w Kwiecień 20, 2017, 09:18:18 am ---
--- Cytat: Helmut w Kwiecień 20, 2017, 09:10:25 am ---
--- Cytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 08:57:42 am ---Trochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?
--- Koniec cytatu ---
jeśli chodzi o ten wybór to ja wybrałbym Powidz bo chociaż ani tu ani tam szału nie będzie to w Powidzu będzie więcej huku i ognia (m.in. dzięki 29-tce z 23BLT) tylko jeszcze nie wiadomo jak z tą miejscówką
--- Koniec cytatu ---
W Iławie będzie 29-ka z Malborka, śmiem twierdzić że Pinek daje radę :)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Carlito :)
Mariusch:
Sądząc po załączonym zdjęciu w Iławie też źle nie będzie: http://www.infoilawa.pl/aktualnosci/item/7207-makowka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej