IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
SIAF 2017
Frogi:
--- Cytat: Carlito w Czerwiec 27, 2017, 11:12:43 am ---Rok w rok jeżdżę na SIAF i zawsze w systemie jeden dzień na publice jeden pod płotem. Jeszcze nigdy nie doświadczyłem represji ze strony kogokolwiek jeśli chodzi o pole za lotniskiem. Owszem rok temu była taka informacja, że wstępu na pole nie będzie, ale na miejscu nikt tego nie respektował.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, z tym, że trzeba pójść na pole odpowiednio wcześnie i najlepiej na tyle głęboko, żeby nie było widać z ulicy, że ktoś tam stoi na bezczela, co by nie kusić losu.
patbana:
Witam, wybieramy się z kolegą na tą imprezę i mamy takie dwie opcje
1. Ktoś ma dwa wolne miejsca w samochodzie i miał by po drodze do Radomia, wtedy mogli byśmy się z nim zabrać
2. Jedziemy własnym autem i mamy 2 wolne miejsca, wtedy wyjazd z Radomia.
Jeżeli potrzeba informacji więcej tel. 508435612
Helmut:
--- Cytat: patbana w Czerwiec 27, 2017, 08:41:14 pm ---Witam, wybieramy się z kolegą na tą imprezę i mamy takie dwie opcje
1. Ktoś ma dwa wolne miejsca w samochodzie i miał by po drodze do Radomia, wtedy mogli byśmy się z nim zabrać
2. Jedziemy własnym autem i mamy 2 wolne miejsca, wtedy wyjazd z Radomia.
Jeżeli potrzeba informacji więcej tel. 508435612
--- Koniec cytatu ---
yyyyy no cześć witaj na forum :o
patbana:
Tak wiem, nie przedstawiłem się w odpowiednim temacie, nie ma żadnych informacji o mnie tutaj. Ale ani facebook, ani inne fora nie udzielają się na temat siaf2017 tyle co tutaj, więc pomyślałem że mógł bym tu wrzucić informację, bo tylko tu mogę uzyskać jakiś odzew.
szamal:
--- Cytat: patbana w Czerwiec 27, 2017, 09:26:42 pm ---Tak wiem, nie przedstawiłem się w odpowiednim temacie, nie ma żadnych informacji o mnie tutaj. Ale ani facebook, ani inne fora nie udzielają się na temat siaf2017 tyle co tutaj, więc pomyślałem że mógł bym tu wrzucić informację, bo tylko tu mogę uzyskać jakiś odzew.
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale jak się nie przedstawiłeś to pewnie żadnego odzewu nie będzie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej