IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

SIAF 2017

<< < (11/38) > >>

Frogi:
Supermarine Spitfire [D]  Ponoć ;)

ponuryy:
Ogłoszenia parafialne :

1. Gdyby ktoś chciał to możemy przygarnąć 1-2 (to zależy czy moja żona zdecyduje się: "patrzeć cały dzień na samoloty") osoby do samochodu (trasa mniej więcej Wrocław - Sliac) oraz mamy 2 miejsca wolne w jakimś motelu ok. 8 km od lotniska w Sliac. (Motel Madonna....chyba, zarezerwowany z soboty na niedzielę)

2. Jakieś podpowiedzi co do miejsca gdzie na tym SIAF, się ustawić? Plan jest taki, żeby jeden dzień ogarnąć lotnisko, drugi dzień jakieś pole. Pytanie gdzie to pole? :P

3. Czy jest sens wykupywać te takie wejściówki na trybunę siedzącą czy sobie to darować?

Gamling:
Jeśli chodzi o miejscówki "w polu" to w ubiegłym roku i dwa lata temu był z tym problem. Wyganiali dość intensywnie, przynajmniej z pola pro drugiej stronie publiki. Trybuna vip fotograficznie ma średni sens, ale jeśli planujesz jechać samochodem pod samo lotnisko to z vipem wpuszczali na parking na terenie imprezy i wyjazd był też dużo łatwiejszy (wypuszczali bez kolejki).

Carlito:
Rok w rok jeżdżę na SIAF i zawsze w systemie jeden dzień na publice jeden pod płotem. Jeszcze nigdy nie doświadczyłem represji ze strony kogokolwiek jeśli chodzi o pole za lotniskiem. Owszem rok temu była taka informacja, że wstępu na pole nie będzie, ale na miejscu nikt tego nie respektował.

Plusz:

--- Cytat: Gamling w Czerwiec 27, 2017, 10:51:50 am ---Jeśli chodzi o miejscówki "w polu" to w ubiegłym roku i dwa lata temu był z tym problem. Wyganiali dość intensywnie, przynajmniej z pola pro drugiej stronie publiki. Trybuna vip fotograficznie ma średni sens, ale jeśli planujesz jechać samochodem pod samo lotnisko to z vipem wpuszczali na parking na terenie imprezy i wyjazd był też dużo łatwiejszy (wypuszczali bez kolejki).

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli chodzi o opcję VIP, to chętnie dołączę się do współdzielnia kosztów. Ja + 1 osoba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej