ZDJĘCIA LOTNICZE > Różne

ponuryy - próbka zdjęć

<< < (2/3) > >>

Sławol:
No to mam nadzieję, że my też się tam poznamy, bo za pierwszym razem nam coś nie poszło, a dzwoniliśmy do siebie ;)

marsjanin:

--- Cytat: ponuryy w Sierpień 29, 2016, 07:46:05 pm ---
--- Cytat: Carlito w Sierpień 29, 2016, 07:37:53 pm ---ponuryy, coś mi się widzi, że Ty na EPLK tydzień temu byłeś - można było podejść do nas, chyba byliśmy zauważalni :-D
dla mnie 1 bardzo najciekawsza, a rad Ci nie będę udzielać, bo sam za cienki jestem...

--- Koniec cytatu ---

Wstyd się przyznać, ale staliśmy ramię w ramię.. niestety mój brak pewności siebie się we mnie odezwał.. muszę nad tym również popracować. Mam nadzieję, że się w Mińsku przełamię :)

--- Koniec cytatu ---

Skoro ja w ryja na Krzesinach od nich nie dostałem to Ty tym bardziej nie dostaniesz ;P

Carlito:

--- Cytat: ponuryy w Sierpień 29, 2016, 07:46:05 pm ---Jeśli chodzi natomiast o latarnie, to hmm... muszę się nauczyć jak ją usunąć, żeby nie została biała plama jak po wymazaniu w Paincie ;)

--- Koniec cytatu ---

latarnie... ja jestem dobry w wymazywaniu kółek wszelakich (if You know what I mean) :-D

Fisher:
Jeśli to początki, to bardzo przyzwoicie myślę...
Brakuje mi chyba, skorygowania balansu bieli, szczegółów z cieni, koloru nieba, bo widać, że są chmurki jakieś ......
Zwracasz uwagę na histogram może?

kifcio:
nr 1 to jest dobry kierunek
jak dla mnie to gra wszytsko
i obróbka i kadr (może lekko przesunąć w prawo)
a z obróbki - najfajniej dobrane parametry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej