FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
Nowy komp ?
Złoty:
A na serio to w Macu coś mało pamięci dyskowej przy zbliżonych cenach... No i netu nie unikniesz w przypadku CC czy w ogóle aktualizacjach.
larky:
To ja ten "nie halo" komputer chętnie przygarnę patrząc na parametry jego następcy :P
Amon:
--- Cytat: larky w Październik 18, 2015, 05:36:08 pm ---To ja ten "nie halo" komputer chętnie przygarnę patrząc na parametry jego następcy :P
--- Koniec cytatu ---
Za ten nie-halo to byś sobie życie na nowo ustawił...
wilk:
--- Cytat: Złoty w Październik 18, 2015, 05:35:13 pm ---A na serio to w Macu coś mało pamięci dyskowej przy zbliżonych cenach... No i netu nie unikniesz w przypadku CC czy w ogóle aktualizacjach.
--- Koniec cytatu ---
ale ja właśnie używam PS 6 i nie potrzebuję sostępu do netu. Jedynie aktywacja oprogramowania i netstop.
wilk:
--- Cytat: szamal w Październik 18, 2015, 05:33:47 pm ---To weź bez podręcznika, bedzie zniżka :-) a tak na serio to opcja 1. Tu oprocz kompa dostajesz bardzo stabilny system OSX.
Poza tym Mac Pro jest zaprojektowany od początku pod takie zastosowanie. I zawsze bedziesz miał ładną " doniczke" na biurko :P
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, właśnie o tym myślałem; ale jest mały problem :(. Całe oprogramowanie i to niestety legalne mam kupione pod Win, do Maca muszę doliczyć jakieś 8-10 tys za programy :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej