FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
Nowy komp ?
szamal:
--- Cytat: wilk w Październik 18, 2015, 05:40:32 pm ---
--- Cytat: szamal w Październik 18, 2015, 05:33:47 pm ---To weź bez podręcznika, bedzie zniżka :-) a tak na serio to opcja 1. Tu oprocz kompa dostajesz bardzo stabilny system OSX.
Poza tym Mac Pro jest zaprojektowany od początku pod takie zastosowanie. I zawsze bedziesz miał ładną " doniczke" na biurko :P
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, właśnie o tym myślałem; ale jest mały problem :(. Całe oprogramowanie i to niestety legalne mam kupione pod Win, do Maca muszę doliczyć jakieś 8-10 tys za programy :(
--- Koniec cytatu ---
Ale nie wiem czy numer seryjny nie bedzie tez pasował na Mac'a, chyba tak było z LH.
wilk:
--- Cytat: szamal w Październik 18, 2015, 06:15:16 pm ---
--- Cytat: wilk w Październik 18, 2015, 05:40:32 pm ---
--- Cytat: szamal w Październik 18, 2015, 05:33:47 pm ---To weź bez podręcznika, bedzie zniżka :-) a tak na serio to opcja 1. Tu oprocz kompa dostajesz bardzo stabilny system OSX.
Poza tym Mac Pro jest zaprojektowany od początku pod takie zastosowanie. I zawsze bedziesz miał ładną " doniczke" na biurko :P
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, właśnie o tym myślałem; ale jest mały problem :(. Całe oprogramowanie i to niestety legalne mam kupione pod Win, do Maca muszę doliczyć jakieś 8-10 tys za programy :(
--- Koniec cytatu ---
Ale nie wiem czy numer seryjny nie bedzie tez pasował na Mac'a, chyba tak było z LH.
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że ja mam pozciągane instalki do wszystkich programów pod Win; a teraz już się nie da ściągnąś PS6 ze strony Adobe - została tylko historia przypisana do konta :(
wilk:
--- Cytat: larky w Październik 18, 2015, 05:36:08 pm ---To ja ten "nie halo" komputer chętnie przygarnę patrząc na parametry jego następcy :P
--- Koniec cytatu ---
ale ten nie halo zostaje jako łącze internetowe i kontakt z Wami i ze światem.
Amon:
--- Cytat: wilk w Październik 18, 2015, 06:24:41 pm ---
--- Cytat: larky w Październik 18, 2015, 05:36:08 pm ---To ja ten "nie halo" komputer chętnie przygarnę patrząc na parametry jego następcy :P
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Tylko czy podoła? :)
wilk:
--- Cytat: Amon w Październik 18, 2015, 06:36:58 pm ---
--- Cytat: wilk w Październik 18, 2015, 06:24:41 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Tylko czy podoła? :)
--- Koniec cytatu ---
Rano się napisze wiadomość to może na wieczór dojdzie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej