Ja wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.Jedyna opcja, albo zaplacic za parking LT [12zł/h], albo iść pieszo, albo wypróbować to:Dziś by działało, nie wiem jak za 2 dni.
Cytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 11:23:45 pmJa wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.Jedyna opcja, albo zaplacic za parking LT [12zł/h], albo iść pieszo, albo wypróbować to:Dziś by działało, nie wiem jak za 2 dni.No ok ale zeby dojść z buta do tych górek to idę sobie tą drogą co jest szlaban i co? Przechodze pod szlabanem, obok? którędy ?
Cytat: krispol w Maj 27, 2016, 08:10:27 amCytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 11:23:45 pmJa wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.Jedyna opcja, albo zaplacic za parking LT [12zł/h], albo iść pieszo, albo wypróbować to:Dziś by działało, nie wiem jak za 2 dni.No ok ale zeby dojść z buta do tych górek to idę sobie tą drogą co jest szlaban i co? Przechodze pod szlabanem, obok? którędy ?dajesz górą kris, w końcu jesteś air action
po prawej stronie szlabanu jest chodnik. Jak dobrze pamiętam, to goście robili testy i wjeżdżali samochodem na chodnik omijając szlaban...
Cytat: bhpchmiel w Maj 27, 2016, 11:28:11 ampo prawej stronie szlabanu jest chodnik. Jak dobrze pamiętam, to goście robili testy i wjeżdżali samochodem na chodnik omijając szlaban...krispol będzie biegł, nie wiem czy mu chodnik wystarczy