Hesja, wielkie, ogromniaste dzięki za ten tekst! A i pozostałym za głosy w dyskusji, bo też swoje wiecie.
Szczególnie ucieszyłem się na opis całych pokazów z punktu widzenia gapia i fotografa: gdzie, kiedy, o której itd. Super, teraz mam obraz sytuacji. U mnie będzie to właśnie D90 + 70-300. Zresztą dla mnie to i tak pierwsze pokazy, więc się rzucę na wszystko, co się da ustrzelić i gdzie się da.
Bo generalnie cały poradnik pt. "Gdzie się ustawić w Radomiu?" sprowadza się do tych słów
Zespoły lepsze z lotniska. Wszystko co się dzieje nad lotniskiem lepsze z lotniska. Role demo lepsze z lotniska. Starty i lądowania lepsze z lotniska. Statyka wiadomo... dla kilku samototow lepiej zbliżonych a i tak bez szału z 70-300 ja bym nie szedł za lotnisko
Byłeś, widziałeś wiele razy, więc wiesz, o czym mówisz, bo samemu kombinować trzeba by było dłużej z oficjalnych opisów pokazów. A ja mam rozwiązanie podane pod nos i nie muszę dreptać tam i z powrotem, żeby się przekonać. Jeszcze raz dziękuję za to, że Ci się chciało to klepnąć
P.S. W Radomiu będę w piątek po południu i aż do poniedziałku rano, czyli zostaje mi piątek wieczór, sobota i niedziela, bo w poniedziałek z rana to pewnie będę się szykował do powrotu. Niestety mam daleko i zawsze mnie boli dojazd PKP.