FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Nowości Nikkora
Gamling:
--- Cytat: brovarsky w Październik 05, 2015, 05:17:43 pm ---
--- Cytat: Gamling w Październik 05, 2015, 04:25:39 pm ---Ale przecież oba te obiektywy można używać jak stare "pompki". Zumuje się nie za pomocą pierścienia tylko zwyczajnie wyciągając lub chowając tubus. To jest dużo wygodniejsze i szybsze. Co więcej trzyma się wtedy obiektyw bardziej stabilnie.
--- Koniec cytatu ---
Do dupy taka robota, moja sigma jest skręcana ale żeby było szybciej to pompuję... syfu co nie miara zasysa
--- Koniec cytatu ---
Na to już pewnie za bardzo lekarstwa nie ma.
Frogi:
--- Cytat: Way w Październik 05, 2015, 12:59:46 pm ---Znaczy że robisz zdjęcia trzymając tylko za body? :o No jak tak to się nie dziwię czemu zjeżdża. Jak focę latadła to trzymam za tubus a wtedy nie ma bata żeby obiektyw się chował.
--- Koniec cytatu ---
Tak, jedną ręką trzymam body, a drugą mam w kieszeni ;) Albo trzymam Cole L, zależnie od nastroju :)
Chmieloo:
--- Cytat: brovarsky w Październik 05, 2015, 05:17:43 pm ---
Do dupy taka robota, moja sigma jest skręcana ale żeby było szybciej to pompuję... syfu co nie miara zasysa
--- Koniec cytatu ---
Jeśli 80-400 ssie kurz jak odkurzacz, to pewnie ten będzie ssał jak pompa próżniowa ?
Mori:
Cóż, mam nadzieję że te dodatkowe uszczelnienia w Sporcie to nie tylko hasło reklamowe. A jak komuś zasysanie kurzu spać nie daje to niech wyda x4 na 500-kę.
Way:
--- Cytat: Frogi w Październik 05, 2015, 09:42:19 pm ---
--- Cytat: Way w Październik 05, 2015, 12:59:46 pm ---Znaczy że robisz zdjęcia trzymając tylko za body? :o No jak tak to się nie dziwię czemu zjeżdża. Jak focę latadła to trzymam za tubus a wtedy nie ma bata żeby obiektyw się chował.
--- Koniec cytatu ---
Tak, jedną ręką trzymam body, a drugą mam w kieszeni ;) Albo trzymam Cole L, zależnie od nastroju :)
--- Koniec cytatu ---
Szacun stary! Muszę to zobaczyc ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej