FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Nowości Nikkora
Jack S.:
Na brytyjskim amazonie cena spadła do 5800 [ale to preorder, czyli nie mają na magazynie, wyślą, jak będą mieć]. Gdybym miał teraz 5800 na koncie, brałbym z miejsca. Niestety jeszcze troszkę mi brakuje :)
wilk:
Po Axalp mam znowu dylemat :(. Holka fociła 200-500, a ja miałem możliwość przez chwilę potrzymać 150-600S. Pomimo, że S cięższa to tego tak bardzo nie czuć bo dobrze wyważona nawet kiedy mamy ustawione 600. Co do zoomowania to dokładnie-jedyna szybka metoda to na "pompkę". Tak w Nikonie jak i w Sigmie się sprawdza-sam stwierdzam fakt :).
No to teraz czas poczekać na zdjęcia z obu i porównać :).
Way:
wilk, sąsiad. Powiedz mi kiedy będziesz miał foty to z chęcią je obejrzę :)
wilk:
--- Cytat: Way w Październik 11, 2015, 08:09:13 pm ---wilk, sąsiad. Powiedz mi kiedy będziesz miał foty to z chęcią je obejrzę :)
--- Koniec cytatu ---
ja mam z nowej 500/4; ale czekam na holki foty bo ona fociła Axalp 200-500 i była bardzo zadowolona :).
Czekam na jej set o ostateczną decyzję.
A foty z Axalp możemy oglądnąć zawsze; tylko weź kierowcę ;)
Way:
--- Cytat: wilk w Październik 11, 2015, 08:18:06 pm ---
--- Cytat: Way w Październik 11, 2015, 08:09:13 pm ---wilk, sąsiad. Powiedz mi kiedy będziesz miał foty to z chęcią je obejrzę :)
--- Koniec cytatu ---
ja mam z nowej 500/4; ale czekam na holki foty bo ona fociła Axalp 200-500 i była bardzo zadowolona :).
Czekam na jej set o ostateczną decyzję.
A foty z Axalp możemy oglądnąć zawsze; tylko weź kierowcę ;)
--- Koniec cytatu ---
To już taksówek nie ma? ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej