wiem wiem, że już wszyscy mają dość
liczę jednak że to tylko "prawie" wszyscy
Więc dla tych "prawie" małe zaproszonko... [kto był rok temu w Siedzibie LOT to chyba nie żałował?]
Kolejnym wydarzeniem Fly Film Festivalu 2015 jest moja wystawa i prezentacja albumu "Odloty hesji 3"
Jak macie zatem ochotę to serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w tej imprezce. Odlatujemy z tradycyjnego błękitnego dywanu w Kinotece (Pałac Kultury i Nauki) w poniedziałek 15.06.2015 o godzinie 19.30. Będzie okazja spotkać ciekawe osoby ze świata lotnictwa i nie tylko. Poplotkujemy o moim najnowszym albumie (będzie oczywiście opcja jego zanabycia). Pooglądamy zdjęcia nie tylko na wystawie ale i na dużym ekranie a na koniec perełka - obejrzymy rewelacyjny polski film z 1938 roku "Dziewczyna szuka miłości".
Impreza tylko na zaproszenia. Chętnych do wzięcia udziału proszę o info i się dogadamy w temacie odbioru bileciku
Tu "FB-wydarzenie"
https://www.facebook.com/events/426135594214423/edit:
MI TEŻ TO WYDARZENIE WYGLĄDA DZIWNIE
kurna byle g napiszę to wszyscy widzą i czytają
a tu nie robiłem żadnej opcji że priv a wyświetla mi się że prywatne heh :/
sorki - oczywiście nikogo nie blokowałem bron boże
do konkretów
BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH CHCĄCYCH WZIAĆ UDZIAŁ W IMPREZIE O WYSŁANIE SWOJEGO ZGŁOSZENIA NA MAILA: FlyFilmFestival@gmail.com
PROSZĘ PODAĆ W NIM SWOJE (ORAZ SWOJEGO TOWARZYSZA/SWOICH TOWARZYSZY - tak, można przyjść z kimś/kimsiami
Imię Nazwisko z adnotacją (od hesji)
BĘDĄ NA WAS CZEKAŁY ZAPROSZENIA PRZY WEJŚCIU DO KINOTEKI. PROSZĘ BYĆ JAKIEŚ 15 MIN. WCZEŚNIEJ