FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

nowy 80-400

<< < (7/10) > >>

kaczy:

--- Cytat: deoc w Luty 04, 2011, 09:39:07 am ---ja to Was nie lubie jednak :P i sam mam dylemat spory teraz czy zmienic cos czy nie zmieniac :P a moze caly system ??
ale bardziej bym sie sklanial w strone C niz S :)
--- Koniec cytatu ---
Mnie kiedyś chodził po głowie pomysł, aby zainwestować z Idą w dwa różne systemy (N dla mnie i C dla niej) i później podpisywać swoje zdjęcia przekornie "Nikonem się nie da...", oraz "Canonem się nie da...." :P Oczywiście czysto "dla zwały"  ;D

wilk:

--- Cytat: kaczy w Luty 04, 2011, 10:56:58 am ---
--- Cytat: deoc w Luty 04, 2011, 09:39:07 am ---ja to Was nie lubie jednak :P i sam mam dylemat spory teraz czy zmienic cos czy nie zmieniac :P a moze caly system ??
ale bardziej bym sie sklanial w strone C niz S :)
--- Koniec cytatu ---
Mnie kiedyś chodził po głowie pomysł, aby zainwestować z Idą w dwa różne systemy (N dla mnie i C dla niej) i później podpisywać swoje zdjęcia przekornie "Nikonem się nie da...", oraz "Canonem się nie da...." :P Oczywiście czysto "dla zwały"  ;D

--- Koniec cytatu ---

w Waszym przypadku to chyba nie byłby dobry pomysł;
to tak jak mieć 2 systemy 8) co nie Lechu? ;)

kaczy:

--- Cytat: wilk w Luty 04, 2011, 11:20:38 am ---w Waszym przypadku to chyba nie byłby dobry pomysł
--- Koniec cytatu ---
Hmm... no finansowo może i nie, ale +100 do lansu jest :P Tylko znając nas to na każde "kurde, spieprzyłem/łam to zdjęcie" byłaby odpowiedź "no nie dziwię się z takim gównianym sprzętem" ;) (żeby nie było, żadne z nas nie ma nic do N ani C - ale przytyki by leciały).

Qna:

--- Cytat: kaczy w Luty 04, 2011, 11:26:48 am ---[ Tylko znając nas to na każde "kurde, spieprzyłem/łam to zdjęcie" byłaby odpowiedź "no nie dziwię się z takim gównianym sprzętem" ;) (żeby nie było, żadne z nas nie ma nic do N ani C - ale przytyki by leciały).

--- Koniec cytatu ---

no fajny macie fetysz :D

kaczy:

--- Cytat: Qna w Luty 04, 2011, 12:32:17 pm ---no fajny macie fetysz :D
--- Koniec cytatu ---
To się raczej nazywa dystans do siebie :)

Natomiast samo powiedzenie z którego mam zwałe i przeniosłem je w świat fotografii odwołując się do tych 2 systemów (N i C) związane jest bardziej ze środowiskiem Linuksowym i dość popularnym w tym środowisku żartem, że "w Debianie się nie da" (co jest oczywiście nie prawdą) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej