Co do noclegow to w Sliaci jest darmowe pole namiotowe praktycznie przy samej bramie. No, ale nie kazdy kocha biwaki...
Cytat: Carlito w Czerwiec 19, 2015, 05:39:24 pmCo do noclegow to w Sliaci jest darmowe pole namiotowe praktycznie przy samej bramie. No, ale nie kazdy kocha biwaki...Ja tam lubię, tylko namiotu brak Ale może będzie ładna pogoda to nie będzie potrzebny
Cytat: Frogi w Czerwiec 19, 2015, 06:24:43 pmCytat: Carlito w Czerwiec 19, 2015, 05:39:24 pmCo do noclegow to w Sliaci jest darmowe pole namiotowe praktycznie przy samej bramie. No, ale nie kazdy kocha biwaki...Ja tam lubię, tylko namiotu brak Ale może będzie ładna pogoda to nie będzie potrzebny Mogę Ci pożyczyć keczue 2 sekundy, tylko to kółko spore jest
jest dostępne pole po drugiej stronie lotniska, tyle że dojść trzeba tam na piechotkę, bo policja ruch samochodowy skutecznie blokujea tu taki poradnik foto, trochę się zdezaktualizował, ale miejscówki foto i opis pozostają na czasiehttp://foto.poork.pl/artykuly/siaf-2012-poradnik-fotograficzny/
Tak, dlatego ja standardowo jeden dzien na widowni a jeden w polu planuje spedzic.