Jak w temacie , zapraszam osoby o silnych nerwach , niskim poczuciu estetyki ,niewygórowanych wymaganiach fototechnicznych jak i z czeskim poczuciem humoru do obejrzenia trzech wirtualnych wycieczek po różnych obiektach.
Strone robie w pocie czoła już chyba z 2 godziny więc proszę o wyrozumiałość. Panoram , zdjęć oraz wycieczek będzie przybywać w miarę ,jak będę mieć czas na ich wgrywanie...co jest chyba oczywiste...
Wycieczki opatrzone są zapisem audio zastanym na miejscu,nie był on dogrywany później lub w innym miejscu,poza panoramą z wieży luterańskiej w Świnoujściu,gdzie jest to oczywiście Nancy Sinatra...
Mam nadzieje ,że wycieczka po okręcie podwodnym będzie dla Was przygodą.
Posiadam wycieczkę po Muzeum Rybołówstwa Morskiego w Ś-ciu, gdzie w pliki flesh wgrałem pliki video, zatem na panoramach gdzie są akwaria pływają w nich ryby.
Mam też wycieczke po parku zdrojowym w S-ciu robioną wiosna kiedy życie się odradza,opatrzone pieknym trelem ptaków-mew oraz szumem drzew.
Z racji objętości wgram je kiedy warunki techniczne będą mi pozwalały.
Zapraszam na
www.360Swinoujscie.plLINK do Wycieczek:
http://360swinoujscie.pl/?page_id=69ps.
proszę nie wpisywac komentarzy ani wyzwisk z poziomu strony,bo jeszcze nie działa poczta. Wyzwiska możecie kierować np. tutaj...:-)