oby sie nie skonczyło na wywnieciu orła
ale do tematu
odnosnie fotek to za Złotym - juz zesmy sie naogladali na FB - tu moze nacieszyc okiem w dobrej (czyli nie FB) jakosci
bardzo mi robia te gdzie samolot + sposob ekspozycji (swiatlo, miejsce, tlo etc) + caly aspekt foto tworza jakby to nazwac swoj klimat od a do z
np. klimat i kolorystyka na fotkach promu jak 1 i 3, sr-71 od dolu etc. albo ktores tam na stronie gdzie caly hangar tworzy zajebisty klimat
architektoniczny razem z samolotem
naprawde bardzo dobra robota - szacun!
gdybym mial sie do czegos przyczepic - to pare kadrow z fisza srednio mi lezy, chodzi mi o to, ze o ile te, gdzie samolot lub jego czesc jest fajnie
wkomponowana w przestrzen muzeum (np. prom, tomcat i ktores warbirdy jesli dobrze pamietam) albo gdzie przerysowanie tworzy jakis fajny
klimat - to tam bardzo na tak, o tyle tam sa jeszcze ze 2-3 gdzie samolot jest walniety od przodu od dolu na fiszu i tak poza tym, ze to jest
troche przerysowane - to mam wrazenie ze ten fisz tam jest troche na sile - nie wiem jak to dokladnie napisac, zebysmy sie zrozumieli,
chodzi o to, ze z grubsza jak zobacze taki kadr raz na iles tam zdjec to jest ok, ale jak mam 3 podobne pod rzad, to sie troche opatrzy
no i zarabiste muzeum
zarowno eksponaty, jak i cala ekspozycja itp itd. tylko sie poslinic z zadrosci, ze sie nie pojechalo