Cytat: volt w Kwiecień 04, 2011, 09:53:54 pmCytat: Qna w Kwiecień 04, 2011, 09:52:50 pmWłaśnie dzisiaj to to zauważyłem Tylko osobnik na fotce to na bank w migu nie siedzi... pewnie miał Vise jeszcze drobniejszym drukiem doczytałem, że przez tydzień będąc we wspomnianej przez nurka wirówce hydrazynę trzeba przepijać JP-8Jak na moje, to koleś na fotce wychylił się z 9 piętra u mojej babci. Muszę się dopytać... :D:D Dobry pomysł na fotę, nawet znam jedno okno przetestowane do takich działań
Cytat: Qna w Kwiecień 04, 2011, 09:52:50 pmWłaśnie dzisiaj to to zauważyłem Tylko osobnik na fotce to na bank w migu nie siedzi... pewnie miał Vise jeszcze drobniejszym drukiem doczytałem, że przez tydzień będąc we wspomnianej przez nurka wirówce hydrazynę trzeba przepijać JP-8Jak na moje, to koleś na fotce wychylił się z 9 piętra u mojej babci. Muszę się dopytać...
Właśnie dzisiaj to to zauważyłem Tylko osobnik na fotce to na bank w migu nie siedzi... pewnie miał Vise jeszcze drobniejszym drukiem doczytałem, że przez tydzień będąc we wspomnianej przez nurka wirówce hydrazynę trzeba przepijać JP-8