To, że łapię unikalne momenty które trwają ułamki sekund i na zdjęciach robią świetny efekt (np iryzacja) to nie ma wątpliwości. Co oznacza, że zdjęcia robiłem przemyślane i w każdej chwili byłem gotowy. Więc standardowe teksty typu "pewnie myślisz, że jak się ma super sprzęt to sam robi zdjęcia" są głupie i dodatkowo świadczą o tym, że nie znacie mnie jako fotografa bo robię różnego rodzaju zdjęcia od lat. Także kifcio chciałbym zobaczyć ile złapałeś momentów np. z iryzacją i mam tu na myśli oddzielne sytuacje, a nie jedną chwilę w serii zdjęć. Nikt mi nie wmówi, że z puszką np D800 i stałką 400mm albo i nawet 300mm oraz kartą za 500zł nie robi się o kilka albo nawet kilkanaście poziomów lepsze zdjęcia niż moim sprzętem gdzie mam obiektyw 70-300. Co pozostaje to kadrowanie i obróbka co jakby nie patrzeć ściśle się także wiąże ze sprzętem jakiego się użyło.
Także możemy się "zmierzyć" na najciekawsze, unikalne, trudne do uchwycenia momenty jak np iryzacja które wg mnie świadczą o fotografie a nie o jego sprzęcie. Jak już widać w tym secie, mam ich kilka ale mam ich jeszcze trochę z innych chwil pokazów.