Tomek, nie będę kadził bo foty robisz bdb, ale napiszę dwie sprawy które w tym secie mi się nie widzą
po pierwsze za kichem
kadrowo co mi sie rzuca w oczy w Twoich setach to to, ze skos uznajesz tylko dokladnie po przekatnej - a to nie zawsze jest dobre - 8 wyglada jakby siedzial gdzies i bronil sie przed zjazdem w dol (optycznie), a 7 daje efekt maszyny pikujacej w ziemie - takze te kwestie poddaje pod rozwage
poza tym bardzo mi sie podoba
czyli skosy robisz czasami zbyt skośne
... znam ten ból bo też kiedyś starałem się tylko po przekatnych kosić, ale czasem to nie pasuje ...
druga uwaga dotyczy foty nr 1 ..... Tomek plisssss usiądz do obróbki jeszcze raz bo WOW jest mega, kadr tez mi się podoba baaardzo .... ale ....
dla mnie ciut za mocno odkontrastowałeś dymki od flar i za bardzo dają po oczach, ale to pierdół, natomiast nie wiem czy dlatego że po intensywnej obróbce wyszedł ci szum na samolocie czy co i potem go odszumiałeś, ... zreszta niewazne ... wazne ze samolot wyszedł "plastikowo" - jest tak wygładzony jak by nie był metalowy tylko bys go sfocił w sklepie z ceramiką łazienkową ... coś w stylu jak przy fotach modelkowych kiedy tak poprawiaszmodelce cerę ze wychodzi plastikowa maska i nie widać faktury skóry, tu jest podobnie przesadzone. Kiedyś mnie hesja opierdalał, jak za mocno odszumiałem, że zabijam wtedy detal na płacie, i ze lepiej jak nawet ciut szumi ale ma to "coś" i wiesz co ... zgadzam się z tym