zgodnie z obietnicą
1. podoba mi sie plastyka nieba, ale już maszyna nie - bo widać obwódkę na około i brakuje jej kontrastu
2. podoba się, btw przyglądam się pod kątem co napisał Jamal jakoś nie widzę tych krawędzi aż tak żeby przeszkadzało, co ne zmienia faktu, że krawędzie są ciemniejsze od reszty płatowaca
3. i 4. to chyba ta samo fota - wybrałbym kompromis czyli obróbkowo 3 a kadrowo 4
5. bardzo fajnie, nawet mozna się pokusić o jeszcze ciasniejszy kadr, bo i tak wszytsko panta rhei, tylko uważać póxniej na szumy
6. takie zwykłe, no leci sobie i tyle
7. znowu niebo fajnie zagrało, troche ciemna maszyna ale rozumiem że fota na półkontrze, więc poszedłbym agresywniej z obróbką do pełnej kontry i skupił sie na niebie bo jest b. fajne
8. ten śnieg tak na granicy, więc jak może go lekko przygasisz, to SW będzie bardziej widoczne, bo teraz lekko się zlewo, ale fota jest gites za moment
9. znowu obwódka wokół samolotu, poza tym kadrowo do poprawki
10. chyba do końca to ostra ta fota nie jest, aczkolwiek kadrowo - nice
11. debeściak nr 1.
12. podoba się
13. podoba się
14. no tu szkoda ostrości, kadrowo - za ciasno
15. tu też ostroś poszła deko się - szkoda, poza tym widać próbę ratowania maszyny bo kasza na niej wyszła
16. sam moment ok, ale ta winieta mi nie gra, poza tym jeżeli już to może panorama, ale jak pisałem wcześniej - odpuściłbym sobie
17. bardzo ładny axalpowy standard
18. napewno bez winiety i teraz pytanie czy samoloty nieostre czy to termika od gazów, do rozjaśnienia górki i za niebiesko
19. debeściak nr 2
20. i 21. tak jak wyżej napisałem na siłę to 20, jeżeli wystemplujesz ten słupek, bo generlanie dyskawilifikuje fotę