Tadex... pochwalili??
To tera po konkrecie - a tak przed sniadankiem
1. Najwazniejszy (sie domyslam) mial byc Pan Jurek wiec... jest za blisko brzegu foty - wydaje sie byc przypadkowa. Ladne kolorki (i trawa ostra hihi)
2. Zdjecie nie ma rownowagi - waży na lewo strasznie. Zarowno dynamicznie jak i geometrycznie. Gdyby szybowcowiec byl po prawej stronie byloby zacniej.
3. Tu juz Ci napisali ludkowie - poszla jakosc z kropem i chyba trzeba tej focie powiedziec papa
4. Bardzo fajne ujecie i calosciowo zdjecie! Tez chyba mam ale mniej ostre - supcio
5. Najs - to nie jest kolor Zelaznych (jak piszesz) ale tonacja mi akurat odpowiada - taki sielski letni dzionek i ladne latanie - mniam
6. Troche za duzo góry. Utniesz ją do panoramki i bedzie miodzio. Szkoda deko ostrosci braklo
7. Bardzo ladnie - moze mini mini wyzej dalbym samolota ale jest ok
8. Podobnie jak 7
9. Modelce tez bys nie ucial zdjecia w polowie dloni. Zle z tym cieciem na oponach. Wiem ze chodzi o chlopakow ale to ciecie odwraca caaala uwage i psuje efekt
10. Jest ok choc po bokach juz lekko za ciasno sie zrobilo
11. Dalbym ich bardziej do LG
12. Kadr w miare choc kwadraty nie sluza pokazaniu dynamiki. Ostrosc odjechala wiec moze mniejsza samolota i do 3:2 jakos sie uda?
13. Ladne ostrosc i czas ale niestety zamknales zdjecie w ciasnym kwadracie mimo pieknej dynamiki. Kojarzy mi sie z reklamami, ze jak cos sie za szybko konczy to nie jest fajne. Brakuje powietrza z przodu - bardzo brakuje
14. Uuuu podobnie - jest dynamika a samolota nie ma gdzie leciec
To jakbys zrobil fote bolidu F1 z rozmazanym tlem ale przed drzwiami do garazu (zamknietymi)
Sprawdz Tadex co sie dzieje z formatem zdjec? Od sasa do lasa po dlugosci 1024, 990, 979, 975 pikseli. Cos sie gdzies rozjechalo...
Sumarycznie bardzo fajny set ale do poprawki
Oczywiscie MZ