ja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu
Cytat: Eskimos w Czerwiec 28, 2011, 10:18:01 pmja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu Z checią bym to zrobił, ale już wróciłem do domku i z......lam w robocie Trza uzupełnić mały lej (jak po małej bombie) na koncie Sie cenią na północy
Cytat: szamal w Czerwiec 28, 2011, 10:26:46 pmCytat: Eskimos w Czerwiec 28, 2011, 10:18:01 pmja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu Z checią bym to zrobił, ale już wróciłem do domku i z......lam w robocie Trza uzupełnić mały lej (jak po małej bombie) na koncie Sie cenią na północy Kieszen boli ale odrosnie a wspomnien nikt Ci nie odbierze (co najwyzej neurochirurg) Jak juz raz tam byles to pojedziesz jeszcze nie raz