Jesień za oknami a skoro jesień to najwyższy czas na JESIENNY ZLOT SPFL!
Zapraszamy naszych przyjaciół i chętnych do przyłączenia się do naszego błękitnego grona
Poniżej kilka szczegółów organizacyjnych.
Jesteś chętny, to wbijaj liczba miejsc ograniczona!
Termin: 5-7.11.2021
http://www.apartamentyparkowe-szczyrk.plDostępne pokoje:DWÓJKA (2-osobowy: 250 zł/doba ze śniadaniem)
TRÓJKA (3-osobowy 350 zł/doba ze śniadaniem. Na ten moment posiadamy 4 wolne pokoje 3-os.)
CZWÓRKA (4-osobowy 430 zł/doba ze śniadaniem. Na ten moment posiadamy 2 wolne pokoje 4-os.)
APARTAMENT CZWÓRKA (4-osobowy 480 zł/doba ze śniadaniem. Na ten moment posiadamy 3 wolne apartamenty 4-os.)
Zwierzęta z tego co wiem: 200zł kaucja (zwrotna jeśli wszytko jest ok) + 25zł/doba
Wstępna Agenda PIĄTEK- przyjazd
- wieczorny grill
- sala z projektorem (jakiś przegląd tegorocznego dorobku czy coś?)
SOBOTA- śniadanie
- wycieczki (jak będą chętni to możemy zrobić jakąś grupę na pobliskie górki)
- Obiad/obiadokolacja
- sala z projektorem (jakiś przegląd tegorocznego dorobku czy coś?)
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to będę uzupełniał
Atrakcje:Nie wiem ilu z Was było w Szczyrku ale generalnie miasto położone w dolinie między górami
Na miejscu mamy:
- Najwyższy szczyt Beskidu Śląskiego: Skrzyczne (1257 m n.p.m.), jest opcja wyjazdu kolejką na samą górę, oczywiście też pieszo i to jednym z najładniejszych szlaków w okolicy (szczegóły jak będą chętni). Na szczycie jest schronisko, fajny klimacik generalnie
- Sanktuarium Matki Bożej Królowej Polski w Szczyrku "na górce"
- Bielsko-Biała gdyby komuś było za dużo gór
- Pętla Cieńkowska
- Skocznia A. Małysza w Wiśle
- Niektórzy słusznie zauważyli bliskość Muzeum Browaru w Żywcu ze względu na okres weekendowy może to być cieżki temat więc raczej polecam przy innej okazji
- inne dość łatwo dostępne górki:
Malinowska Skała (meeeega widokowa, jedna z lepszych panoram w Beskidach jak będą chętni możemy pójść na wschód słońca
)
Hala Jaworowa
Klimczok
Dla zainteresowanych poproszę imię nazwisko i jaki pokój