Cytat: Carlito w Sierpień 18, 2021, 11:41:36 amod piątku do niedzieli będę, na terenie tylko w sobotęA to tam jest jakaś ciekawa miejscówka poza terenem, którą warto rozważyć?
od piątku do niedzieli będę, na terenie tylko w sobotę
Oktan
Jak weźmiesz najostrzejszy sos do hotdodży to możesz liczyć nawet na dopalcz
Ja bym chciałem podziękować wszystkim napotkanym twarzom za spotkanie. Dobrze, że w tym dziwnych czasach jest jeszcze możliwość spotkania się i pogadania o głupotach. Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Jeszcze raz wielkie DZIĘKI !!!
Cytat: ponuryy w Sierpień 23, 2021, 09:32:19 amJa bym chciałem podziękować wszystkim napotkanym twarzom za spotkanie. Dobrze, że w tym dziwnych czasach jest jeszcze możliwość spotkania się i pogadania o głupotach. Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Jeszcze raz wielkie DZIĘKI !!!O tym godka! Ja również wszystkim Wam dziękuję za spędzony wspólnie czas. Do zobaczenia w Ostravie ?
ponuryy, jeszcze raz sorki że zejszczałem Ci się na kocyk
Cytat: Carlito w Sierpień 24, 2021, 10:29:51 amponuryy, jeszcze raz sorki że zejszczałem Ci się na kocyk Luzzzz.... w tym wieku takie rzeczy się po prostu zdarzają
Cytat: Villa w Sierpień 23, 2021, 11:39:11 amCytat: ponuryy w Sierpień 23, 2021, 09:32:19 amJa bym chciałem podziękować wszystkim napotkanym twarzom za spotkanie. Dobrze, że w tym dziwnych czasach jest jeszcze możliwość spotkania się i pogadania o głupotach. Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Jeszcze raz wielkie DZIĘKI !!!O tym godka! Ja również wszystkim Wam dziękuję za spędzony wspólnie czas. Do zobaczenia w Ostravie ?jak tylko pogranicznicy nas nie wyłapią na "zielonej" to ofkors, że tak a tak poważnie - jest taki plan