:Parę fotek mam ale z pod płotu ,bo nie mam legitymacji dziennikarskiej i nie dostałem akredytacji [Może kiedyś te fotki wrzucę ale chwilowo jestem nie dysponowany
miałem wypadek i połamałem ręce i na razie nie mam czasu aby je obrobić ] . A to była mała uroczystość i za dużo tam nie latali . A my zajechaliśmy tam w drodze powrotnej z AIR TATTOO . Kumpel miał akredytacje i był w bazie a my pod płotem
[ tak na marginesie mam pytanie jak można sobie załatwić tako legitymacje ,bo czasem by się przydała .Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o informacje] Co do komunikacji do Landiviau ; Z Beauvais jest 550 km czas jazdy około 6h autostrada bilet 9-10 euro + paliwo 45-50 euro TO JEST WSZYSTKO W JEDNĄ STRONĘ + wynajęcie samochodu 3-4 dni to około 120-170 euro . A pociągiem Beauvais -Paris Nord -Morlaix- Landivau 7-10h jazdy bilet od 65-100 euro [ cena biletu jest w obie strony] A potem dochodzi jeszcze 6-8 km do Bazy
http://proposition.voyages-sncf.com/?clientId=8f610283-ca1d-4a74-b94e-3c3e7da306b0&language=fr&country=FR#/?queryId=1U9dK Ja mieszkam w Bordeaux i też mam około 500 km ale my jedziemy samochodem w 3-4 osoby bo wychodzi taniej jak pociąg i wszędzie dojedziemy [ dzień pod płotem trzeba może będzie latać w koło lotniska+ hotel bo do niego też będzie trochę kilometrów + dojazd do bazy + Najnaiwniejsze jazda po BROWARKI
] Tak że lepiej jest się zorganizować w paru ludzi i dzielić koszty . Chyba że ktoś śpi na forsie
Jak coś będę wiedział nowego to napiszę .