Szamal Przeczytaj moje wypowiedzi, zobaczysz że napisałęm że zgadzam się z opiniami o przeostrzenie, więc przestań używać nieprawdziwych argumentów, kiedy nie masz innych. Pisząc np. o kadrowaniu pisałem to w odpowiedzi na jakiś post i nie do mojego zdjęcia tylko była to refleksja na temat powtarzających za każdym razem się uwag i opisanie mojego podejścia do tych uwag. i jest to pisane w odpowiedzi a nie wypisywanie przeze mnie opinii tylko po to by się wypowiedzieć.
Zobaczcie co się dzieje. Wrzuciłem zdjęcia, opisaliście mi co o nich uważacie. Zgodziłęm się z uwagami, napisałem że mimo iż chcę robić po swojemy to jednak gdzieś w przyszłości postaram się zrobić trochę bardziej pod to jak Wy postrzegacie foto. I TO WSZYSTKO!! Czy mogłem się zachować grzeczniej, w czym problrm ?
I bęc lawina postów bo najpierw się sadzicie że napisałem, że pod Was, potem się sadzicie że mam inne zdanie o fotografii czy o samym forum, a na koniec się sadzicie że to ja rozpętuję flame na forum.
Chcecie pogadać o fotografi możemy pogadać chceci pogadać o forum możemy pogadać, chcecie się przerzucać gównem, możemy się przerzucać, tylko nie miejcie do nie pretensji kiedy gównem rzucacie również Wy.
Przycisk "wyloguj" nacisnę wtedy, kiedy uznam że chcę go kliknąć, ale Wy możecie oczywiście mnie zbanować jeśli uznacie że są podstawy.