Czesc,
To znow ja

Tym razem zamierzam zostac tutaj na troszke dluzej. Tak troszke o sobie, jestem Polakiem zamieszkujacym na stale w Holandii. Lotnictwem zainteresowany od trzeciego roku zycia, z tego co rodzice mowili to juz wtedy mnie ciagnelo do wszystkiego co mialo skrzydla i latalo

Fotografia zajmuje sie od dobrych paru lat z malo przerwa na paintball ( tak, gralem w paintball i nawet nasza druzyna zostala mistrzami europy

) po pewnych komplikacjach z serduchem musialem skonczyc ta przygode i na poczatku tego roku wrocilem w 100% do lotnictwa i zdjec. W styczniu kupilem 50d i 400mm 5.6 po paru miesiacach 300 2.8 L IS + tc 2.0 III takze i ten obiektywch po paru miesiacach sprzedalem i kupilem 600mm, a co

Glownie fotografuje maszyny cywilke, z czego mam jak do tej pory najwieksza satysfakcje. Staram sie robic zdjecia inne, nie takie tylko jak na airliners.net z samolotem z boku na niebieskim niebie bleeee....

Na pokazy od czasu do czasu pojade, powoli zaczynaja mnie one tez wciagac i na przyszly rok mam juz calkiem ladna liste gdzie pojechac

A i wiem ze niektorym to sie nie widzi ale uwielbiam ciasno kadrowac, poprostu tak lubie i tak mi sie podoba, o i tyle w temacie

Pare zdjec z Radomia. Wszystko 300 2.8 z tc 2.0 na 50d
1.
Grippen by
hincasebastian, on Flickr
2.
Polish Air Force Hercules and Casa by
3.
Polish Air Force Mig-29 by
4.
Typhoon the artist by