Autor Wątek: OLT Express  (Przeczytany 2565 razy)

Meggido

Odp: OLT Express
« Odpowiedź #45 dnia: Lipiec 27, 2012, 09:26:52 am »
Dobrze żarło i zdechło. :D
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Master_D

• Piotr Drewniak
    • Fundacja "Legendy Lotnictwa"
« Odpowiedź #46 dnia: Lipiec 27, 2012, 09:57:20 am »
Ja słyszałem różne opinie o OLT Express. Z pozytywnych były, takie jak niska cena na połączenia krajowe, miły personel obsługi podczas lotu, a z tych negatywnych, taką najważniejszą jest to, że z tymi niskimi cenami nie jest dokładnie tak, jak reklamuje się ten przewoźnik. Słyszałem, że zależy od dnia (na trasie Kraków-Gdańsk, jednego dnia można polecieć za 99 zł, a drugiego już za dużo więcej).
Ja osobiście nie miałem bezpośredniej styczności z OLT Express, jako pasażer a opinie, który przedstawiłem powyższej, pochodzą od kolegów i koleżanek, którzy skorzystali z usług tego przewoźnika.
Danke schön für die Attenzione.

sfw

« Odpowiedź #47 dnia: Lipiec 27, 2012, 11:04:56 am »
A ja jakieś 2 miechy temu zadałem pytanie Szefowi Szkolenia OLT, prywatnie mojemu koledze, "Jak długo to jeszcze pociągnie?" Przekonywał mnie, że jeszcze będą się rozrastać ...
Power of the Lens

upadek

• Tomek Gawlik
« Odpowiedź #48 dnia: Lipiec 27, 2012, 11:11:24 am »
i znowu Jasionka (EPRZ) w czarnej dupie zostanie, a miało być tak pięknie ojjj :(

kwinto

« Odpowiedź #49 dnia: Lipiec 27, 2012, 01:37:35 pm »
na weekend mialem zaplanowane Łódź - Gdańsk - Łódź
fuuuuuck!

Meggido

« Odpowiedź #50 dnia: Lipiec 27, 2012, 02:01:16 pm »
A ja miałem do znajomych lecieć na koniec wakacji, dwa dni temu prawie bilety kupiłem... ;)
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

OM

« Odpowiedź #51 dnia: Lipiec 27, 2012, 02:40:28 pm »
Dziś o 12:00 odbyła się konferencja OLT, było miło, ale się skończyło...
http://biznes.onet.pl/linie-lotnicze-olt-express-zawieszaja-wszystkie-lo,18543,5200452,1,news-detal

pilotex

« Odpowiedź #52 dnia: Lipiec 27, 2012, 08:00:03 pm »
Na oficjalnej stronie Wizz Air znalazłam sobie to:

"Wizz Air, największa nisko kosztowa linia lotnicza w Centralnej i Wschodniej Europie, uruchomiła dzisiaj możliwość rezerwacji biletów dla pasażerów linii OLT Express w cenie 89 pln. Pasażerowie posiadający ważna bilet lotniczy na odwołane loty OLT Express obsługiwane przez Wizz Air (lista poniżej) mogą rezerwować przeloty przez call centre Wizz Air 0048 703 60 39 93. Na wylot należy przynieść oryginalny bilet OLT Express.

Wizz Air uruchamia tę wyjątkową opłatę w wysokości 89 zł aby zminimalizować problemy pasażerów OLT Express, spowodowane zawieszeniem działalności przez tę linię.

“Rozumiemy problemy ze znalezieniem alternatywnego połączenia jakie dotkną pasażerów zawieszonej linii. Dlatego stworzyliśmy ofertę przelotu w wysokości 89 zł na 31 połączeniach Wizz Air. Mamy nadzieję, że to zminimalizuje problemy i zamieszanie związane z podróżą. Rezerwacji można dokonywać za pośrednictwem naszego call center do 5 sierpnia a na lot należy przynieść oryginalną rezerwację OLT Express” – powiedział Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager at Wizz Air."
Pozdrawiam,
Ewa

gonzo5

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Marzec 21, 2016, 10:41:49 am »
Z tym całym OLT Express będą jeszcze cyrki... Spółka jest powiązana finansowo z Amber Gold a tam zaczyna śmierdzieć z powodu rozliczeń finansowych (a właściwie ich braku).
Właściciel też już był na bakier z prawem. Jak błyskawicznie OLT wszedł na rynek, tak równie błyskawicznie może z niego zniknąć...

Hehe, dzisiaj rozpoczynają proces tego Janusza Biznesu... (Jak wpierw podłożoną rzekomo bombę znajdą  ;D )