LANS > Lans

Brawo dla pana Prezesa

<< < (7/8) > >>

deoc:
"Stowarzyszenie Pijanych Fotografów Lotniczych.
Jeżdżą po Europie i utwierdzają wszystkich wokół w przekonaniu, że jak Polak to pijany.
Prawda w oczy kole, że usuwacie posty ? Pan Sławomir zainterweniował ?"

dobrze, ze ja w tym roki nigdzie nie jeżdżę :P

hesja:
odpowiedziałem:
Nie mogę interweniować bo jestem jak zwykle totalnie pijany! Pijany od lotnictwa, fotografii i życia! Czego zarówno Pani/Panu jak i wszystkim Państwu życzę! :)

ale lepsza odpowiedz to od kogos z zewnątrz:
Jestem pasjonatem lotnictwa , nie fotografi ,akurat też jestem na wielu pokazach lotniczych w europie , i muszę przyznać że bardzo często widuje tę grupę na pokazach , oczywiście chłopaki może i sobie coś tam łykną , ale nigdy niezauważyłem żeby ktoś był nawalony jak bela , wręcz odwrotnie miła i bardzo wesoła ekipa , niema chamstwa z ich strony widac że chłopaki trzymają się razem , więc kolego lub koleżanko bo płci nie znam, nie wypisuj bzdur bo podejrzewam że jesteś z konkurencyjnej grupy , albooo .. zazdrość ???? ;) chłopaki mają renomę w tej dziedzinie fotografii to fakt , zresztą nie tylko w polsce z tego co zauważyłem , więc kolego lub koleżanko czas wziąść się do pracy a może kiedyś i Twoje zdjęcia będą pokazywać

norek:

--- Cytat: hesja w Wrzesień 18, 2014, 06:48:21 pm ---odpowiedziałem:
Nie mogę interweniować bo jestem jak zwykle totalnie pijany! Pijany od lotnictwa, fotografii i życia! Czego zarówno Pani/Panu jak i wszystkim Państwu życzę! :)

--- Koniec cytatu ---

Jest w ogóle po się wdawać w polemikę z takimi ludźmi? Głupszy zawsze wygra, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Hejterstwo i tak będzie zawsze i wszędzie.

hesja:
ale ja jestem dość głupi - spoko :)

Marco:
pijani lotniczo fotograficznie że hejjjj
https://www.youtube.com/watch?v=0Cgodi_syS0&list=UUQEfoR3mXAAYCkO7sqUY3IA&index=4

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej