HANGAR PARTY > Hangar Party

100 lat dla mlodej pary! :) slub deoców

<< < (11/20) > >>

Qna:
O ja pitole masakra!!! faktycznie taaaak wesoło było :) a w złapany krawat to mnie wrobili :D

holka:

--- Cytat: Qna w Sierpień 24, 2010, 09:48:05 pm ---O ja pitole masakra!!! faktycznie taaaak wesoło było :) a w złapany krawat to mnie wrobili :D

--- Koniec cytatu ---
oj nie qnicki, na innym zdjeciu mam uchwycone jak go zlapales :)

Slavcio:
Lampiony... właściciel lekko był osr...y jak powiedzieliśmy, że chcemy je puszczać - o zezwolenia pytał ;-D, faktury, a kto k...a tyle lat faktury trzyma? ;-)
Ja sobie nie przypominam Joa abym tylko z tobą tańczył, miałem branie u starszych pań ;-)
A na marginesie - to chyba w jakimś dziale promocji "EREKSZYN" powinienem być ;-)
Qna - nie kłam - sam widziałem jak rzuciłeś się na krawat, ale sobie po ułamku sekundy uświadomiłeś jaka to dzwiewczyna złapała welon - i nie była to cycata świadkowa ;-)

Qna:
To nie tak... układ był taki ze ja złapie (bo jakis taki dziwny nawyk mam ze łapie wszystko co koło mnie lata)a kolega ze stolika przejmie bo jemu bardziej zależy...

Joa:

--- Cytat: Slavcio w Sierpień 24, 2010, 10:17:11 pm ---Ja sobie nie przypominam Joa abym tylko z tobą tańczył, miałem branie u starszych pań ;-)

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co - to masz zajebiście słabą pamięć... moje źródło plotek potwierdza, że tak właśnie było - tylko ze mną :) tak więc, jak widać, nie trzeba być na imprezie, żeby przekonywać jej uczestników, że wie się lepiej, co na niej robili :))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej