HANGAR PARTY > Humor

do posmiania jak kto smutny :P

<< < (2/2)

hesja:

--- Cytat: kichu w Luty 16, 2010, 12:07:33 am ---w ogole moze watek 'humor' przyklejony gdzies dac

--- Koniec cytatu ---
ja bym był za całym działem Humor w Hangar Party bo jak mam takiego tasiemca jak na koniarzach czytac to mi sie nie chce nigdy :)

Slavcio - kaleid zrozumial swoje bledy i bardzo przeprasza (trzeba mu oddac ze to nie jest obecnie czesto spotykana praktyka). Trawa odrosnie i moze znowu bedziemy kumplami... ale niestety nic wiecej

kurczak:

--- Cytat: hesja w Luty 16, 2010, 09:37:39 am ---
--- Cytat: kichu w Luty 16, 2010, 12:07:33 am ---w ogole moze watek 'humor' przyklejony gdzies dac

--- Koniec cytatu ---
ja bym był za całym działem Humor w Hangar Party bo jak mam takiego tasiemca jak na koniarzach czytac to mi sie nie chce nigdy :)

Slavcio - kaleid zrozumial swoje bledy i bardzo przeprasza (trzeba mu oddac ze to nie jest obecnie czesto spotykana praktyka). Trawa odrosnie i moze znowu bedziemy kumplami... ale niestety nic wiecej

--- Koniec cytatu ---

Trawa odrośnie........ A kto chwasty powyrywa, kto będzie ją kosił, kto nawoził :). Żeby trawa dobrze rosła to trzeba o nią dbać podobno 30 lat, a potem już sama rośnie :), a Kaleid ile ma lat? :).

Dyziek:
Pewnie leszczyk ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej